امروز شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۱
کد خبر: ۷۶۲۳
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تدوین بسته حمایتی و تسهیلگر برای بانوانی که قصد دارند در زمان تحصیل یا تدریس مادر شوند خبر داد.
به گزارش کانون به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، نشست هم اندیشی با جمعی از نخبگان با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در این نشست اظهار کرد: در کنار برنامه‌ریزی در حوزه علم و فناوری نخبگان، باید به ایمان، باورهای دینی و تعلق نسبت به کشور در میان نخبگان توجه کنیم.

وی ادامه داد: همواره تلاش می‌کنیم نیروهایی تربیت شوند تا کاستی‌ها برطرف شوند اگر در این میان ایمان دینی نباشد و شخص هم نسبت به کشور تعلق نداشته باشند، نتیجه مورد انتظار حاصل نمی‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: برای برگزاری المپیادها برنامه‌ریزی و هزینه می‌کنیم، در کنار آن باید به ایمان به خداوند و ایمان به وطن توجه کنیم، این توجهات در کشور ما مغفول مانده است، مگر اینکه خانواده‌ها به این موضوع توجه کنند.

خسروپناه درباره حلقه تولید دانش تا بازارسازی عنوان کرد: ۴ حلقه تولید دانش، تبدیل دانش به فناوری، تبدیل فناوری به تجاری‌سازی و تبدیل تجاری‌سازی به بازارسازی جهانی باید مدنظر باشد. باید یک نظام برنامه‌ریز این حلقه را طراحی کند تا همه ابعاد این حلقه مدنظر باشد.

وی ادامه داد: بر مبنای تأکید رئیس جمهور باید برنامه‌ریزی نظام‌مندی تعریف شود که هر شرکت دانش‌بنیانی قصد تجاری‌سازی محصولات خود را دارد، مورد حمایت قرار گیرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سیاست جدیدی در شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است تا برای بانوانی که قصد دارند در زمان تحصیل یا تدریس مادر شوند، تسهیل‌گر باشد، به زودی این بسته سیاستی نهایی خواهد شد.

وی با استقبال از هیأت اندیشه‌ورزی که در بنیاد ملی نخبگان شکل گرفته بیان کرد: باید دغدغه‌های نخبگان از طریق این بنیاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی منتقل شود، اگر مشکلاتی وجود دارد نیز از طریق این بنیاد به اطلاع شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد تا زمینه رفع آن از طریق این شورا فراهم شود.

دکتر ایمان افتخاری دبیر ستاد علم و فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این نشست به تبیین مصوبات شورای در زمینه نخبگان پرداخت و به تشکیل بنیاد ملی نخبگان با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۸۴، تشکیل سازمان ملی استعدادهای درخشان (سمپاد) و تصویب اساسنامه آن توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، آئین‌نامه بکارگیری نخبگان به عنوان عضو هیأت علمی، مصوبه جذب نگهداشت نخبگان، اساسنامه باشگاه دانش پژوهان جوان اشاره کرد.

دکتر سیدسلمان سید افقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان نیز به تبیین برنامه‌های جدید این بنیاد در حوزه نخبگان پرداخت.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
مطبوعات و خبرگزاریها