امروز سه‌شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
کد خبر: ۴۴۱۳
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۳

روزنامه کیهان **

«مجمع» کوتاه نیاید؛ خون شهدای ترور برگردن گردانندگان FATF است

مجمع تشخیص مصلحت نظام در حالی امروز به بررسی لایحه پالرمو (از ملحقات FATF) می‌پردازد که گردانندگان FATF در پوشش مبارزه با تأمین مالی تروریسم، آمران و حامیان اصلی جنایات تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران هستند.

در جنایت تروریستی شامگاه چهارشنبه گذشته، در جاده خاش- زاهدان 27 تن از رزمندگان سپاهی مدافع مرز به شهادت رسیدند و 23 نفر دیگر مجروح شدند. گروهک جیش‌الظلم (بقایای گروهک ریگی) که تحت حمایت آمریکا و انگلیس و عربستان قرار دارند، مسئولیت این جنایت را برعهده گرفته‌اند. شبکه دولتی انگلیس بارها به ترویج این گروهک تروریستی و گروه‌های مشابه پرداخته و در جریان فتنه سبز، مصاحبه ریگی را پخش کرد. همچنین ریگی در جریان سفر به پایگاه آمریکایی‌ها در ماناس قزاقستان و ملاقات با ریچارد هالبروک (نماینده وقت دولت آمریکا در پاکستان و افغانستان) توسط نیروهای امنیتی کشورمان در آسمان ایران شکار شد.

چند ماه قبل نیز گروهک تروریستی الاحوازیه که مقر آن در اروپا قرار دارد، شماری از هموطنان‌مان را در حاشیه مراسم رژه نیروهای مسلح به خاک و خون کشید. همچنین تروریست‌های سازمان منافقین خلق طی یک سال اخیر، در برخی پایتخت‌های اروپایی و آمریکا فعالیت علنی داشته و مورد حمایت قرار گرفته‌اند.

اکنون که تروریست‌ها، شماری از مرزبانان کشورمان را مورد حمله تروریستی قرار داده‌اند، کمترین نشانه‌ای از حساس شدن کمیته FATF و گردانندگان کنوانسیون‌هایی مانند CFT و پالرمو دیده نمی‌شود. چه اینکه مافیای گرداننده این سازمان‌ها، همان حامیان انواع فرقه‌های تروریستی ضد ایرانی هستند.

با این اوصاف، سزاوار است اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز به نشانه اعتراض به رفتار دوگانه آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی، به لایحه مربوط به پالرمو «نه» بگویند. اکنون خون قربانیان جنایت تروریستی اخیر، بر گردن گردانندگان FATF سنگینی می‌کند و دولت و وزارت خارجه به جای پذیرش انتظارات ضد امنیتی، باید از حامیان تروریست‌ها طلبکار شوند.

ارادت شهید مطهری به امام(ره) و پسری که خاندان را گم کرده است

علی مطهری ادعای جعلی بودن نامه امام به منتظری و نیز درباره نهضت آزادی را پس گرفت و گفت منظور من این بود که ‌ای کاش این دو نامه از امام نبود(!)

مطهری که مدت‌هاست جایگاه نایب‌رئیسی مجلس را به پادویی باند مهدی هاشمی معدوم و گروهک آمریکایی نهضت آزادی فرو کاسته، در پی مواجهه با اعتراض‌های گسترده، مجدداً متنی را منتشر کرد و در این باره نوشت: در جوابیه «جماران»، برای این مطلب که آن دو نامه به خط امام خمینی است دلایلی ذکر شده بود، در حالی که تأکید اصلی من روی دستخط نبود بلکه روی این مطلب بود که محتوای این دو نامه با سیره و شخصیت امام خمینی چندان سازگار نیست. نامه نهضت آزادی در پاسخ به وزیر کشور وقت در زمانی صادر شده که آن نهضت با ادامه جنگ مخالفت می‌کرد و به نوعی پشت جبهه تضعیف می‌شد و امام (ره) از دست آنها ناراحت بودند و حکم به منع ورود آنها در قوای سه گانه صادر و آنها را از حقوق اجتماعی‌شان محروم نمودند، که البته این می‌تواند یک امر موقت بوده باشد، و نامه 1368/1/6 مربوط به آیت‌الله منتظری نیز در شرایط سخت روحی و جسمی امام عزیز صادر شده و شامل تعابیر تندی است. لذا این دو نامه با ادبیات امام اندکی فاصله دارد و ما نباید زیاد روی آنها تکیه کنیم.

وی می‌افزاید: در واقع حرف من این بود که ‌ای کاش این دو نامه از امام خمینی نمی‌بود و جعلی بود ولی اکنون که موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی آن را اصیل می‌داند ما نیز می‌پذیریم ولی معتقدیم باید محتوای این دو نامه را با توجه به شرایط زمان نگارش آن در نظر گرفت و مثلا در مورد حکم نهضت آزادی آن را موقت تلقی کرد نه دائمی، تا ساحت آن بزرگمرد از هر شائبه‌ای پاک بماند. وقتی برای درک مقصود حدیث معصوم توجه به شرایط زمان و مکان و سؤال‌کننده را لازم می‌شماریم چرا در این موارد به این عناصر توجه نداشته باشیم.

این مغالطه آمیخته به جفا و تحریف در حالی است که اولا نهضت آزادی نه یک بار بلکه بارها و بارها به عنوان یک «خط» - و نه خطا- مرتکب خیانت و تحریف واقعیات و ارجاف (شایعه‌پراکنی و خالی کردن دل مردم در برابر دشمن) شد. و پس از رحلت حضرت امام نیز در فتنه‌انگیزی سال‌های 78 و 88 نقش فعال داشت.

ثانیا علی مطهری بسیار بی‌جا و غلط می‌کند که تعیین تکلیف می‌کند امام چه باید می‌نوشته و چه نمی‌نوشته یا نامه ایشان (نعوذبالله) از سر دلخوری و شرایط جسمی و... بوده است. این رویکرد همان روش منکر ولایت امیرمومنان‌(ع) است که وقتی پیامبراعظم(ص) خواستار حاضر کردن قلم و کاغذ برای انشای فرمانی مهم شد، به پیامبر(ص) جسارت کرد!

البته در اینکه علی مطهری دمدمی مزاج است تردیدی نیست اما اینکه آدم هرهری‌مسلک، به امام‌خمینی(ره) جسارت و قیاس به نفس کند، به هیچ عنوان پذیرفته نیست و باید از سوی قوه قضائیه و هیئت رسیدگی به تخلفات نمایندگان مورد پیگرد واقع شود. گفتنی است خوارج نیز بلاهت را با غرور درهم آمیخته بودند و توقع داشتند امام علی(ع) پیرو دم‌دمی مزاجی آنها باشد، نه امامی که باید فرمان بدهد و دیگران تبعیت کنند. لابد اگر به امثال علی مطهری بود تا به حال ده‌ها بار مملکت را به منافقین و لیبرال‌ها و آمریکا و انگلیس که در برجام بزک شده بودند، می‌فروختند.

و بالاخره اینکه اگر انتساب فرزندی استاد شهید مطهری را از علی مطهری بگیرند، هیچ هویت و آورده و هنر مستقلی برای این نماینده مذبذب باقی نمی‌ماند. در واقع او از نامه استاد شهید سوءاستفاده کرد و اکنون در حال خیانت به منظومه فکری شهید مطهری است که در مقابل امام، تواضع تمام داشت و البته که هر کس به اندازه درک و فهم خود، با امام خمینی مواجه می‌شود.

این عبارات از استاد شهید مطهری، عمق ارادت و دلبستگی آن استاد فرزانه به امام عظیم‌الشأن را می‌رساند: «و اما آن سفر کرده که صدها قافله دل همراه اوست، نام او،‌ شنیدن سخنان او، روح گرم و پرخروش او، اراده و عزم آهنین او، استقامت او، روشن‌بینی او، ایمان جوشان او که زبانزد خاص و عام است یعنی جان جانان، قهرمان قهرمانان، نور چشم و عزیز روح ملت ایران، استاد عالیقدر و بزرگوار ما حضرت آیت‌الله ‌العظمی خمینی - ادام الله ظله- حسنه‌ای است که خداوند به قرن ما و روزگار ما عنایت فرموده و مصداق بارز روشن «ان‌الله فی کل خلف عدولا ینفون عنه تحریف المبطلین» (به‌راستی خدای را در هر عصری بزرگمردانی عادل است که تحریف‌های اهل باطل را از دین او برمی‌دارد) است‌.

قلم بی‌تابی می‌کند که به پاس دوازده سال فیض‌گیری از محضر آن استاد بزرگوار و به شکرانه بهره‌های روحی و معنوی که از برکت نزدیک بودن به آن منبع فضلیت و مکرمت کسب کرده‌ام اندکی از بسیار را بازگو کنم. من که قریب دوازده سال در خدمت این مرد بزرگ تحصیل کرده‌ام، باز وقتی که در سفر اخیر به پاریس به ملاقات و زیارت ایشان رفتم، چیزهایی از روحیه او درک کردم که نه فقط بر حیرت من، بلکه بر ایمانم نیز اضافه کرد. وقتی برگشتم، دوستانم گفتند: «چه دیدی؟». گفتم چهار تا «آمن» دیدیم. آمن به هدف- به هدفش ایمان دارد. دنیا اگر جمع بشود نمی‌تواند او را از هدفش منصرف کند. آمَن بِسَبیلِه - به راهی که انتخاب کرده ‌ایمان دارد. امکان ندارد بتوان او را از این راه منصرف کرد. شبیه همان ایمانی که پیغمبر به هدفش و به راهش داشت. آمَن بِقَولِه- در میان همه‌ رفقا و دوستانی که سراغ دارم احدی مثل ایشان به روحیه‌ مردم ایران ایمان ندارد. به ایشان نصیحت می‌کنند که: «آقا! کمی یواش‌تر، مردم دارند سرد می‌شوند، مردم دارند از پا در می‌آیند.» می‌گوید: «نه، مردم اینجور نیستند که شما می‌گویید، من مردم را بهتر می‌شناسم.» و ما می‌بینیم که روز به روز صحت سخن ایشان بهتر آشکار می‌شود.

و بالاخره بالاتر از همه آمَن بربه- در یک جلسه خصوصی ایشان به من می‌گفت: «فلانی! این ما نیستیم که چنین می‌کنیم، من دست خدا را به وضوح حس می‌کنم.»

آدمی که دست خدا و عنایت خدا را حس می‌کند و در راه خدا قدم بر می‌دارد، خدا هم به مصداق (ان تنصروا الله ینصرکم) بر نصرت او اضافه می‌کند.»...مردمی که در طول چهارده قرن، حماسه محمد، علی،‌ زهرا، حسنین، سلمان، ابوذر... و صدها هزار زن و مرد دیگر را شنیده بودند و این حماسه‌ها با روحشان عجین شده بود، بار دیگر همان ندای آشنا را از حلقوم این مرد شنیدند. علی را و حسین را در چهره او دیدند. او را آیینه تمام نمای فرهنگ خود که تحقیر شده بود، تشخیص دادند.

وزارت خارجه سرگرم مشورت با اروپا اروپایی‌ها مشغول حمایت از تروریست‌ها

روز دوشنبه ۱۵ بهمن، کنفرانسی در بروکسل به منظور بررسی «تهدیدات تروریسم دولتی ایران»! توسط مقامات پیشین و کارشناسان مبارزه با تروریسم، با حمایت بلژیک و با حضور چهره‌های امنیتی غربی برگزار شد.

به گزارش مشرق، شرکت‌کنندگان کنفرانس؛

لوئیس فری؛ رئیس‌سابق اف‌بی‌آی، جولیو ترتزی؛ وزیر خارجه سابق ایتالیا، آلخو کوادراس؛ رئیس‌کمیته جهانی «در جست‌وجوی عدالت»، ایو بونه؛ رئیس‌سابق دستگاه اطلاعاتی فرانسه، کلود مونکیه؛ از «مرکز امنیت و استراتژیک اروپایی» و فرزین هاشمی؛ از گروهک منافقین بودند. روز جمعه نیز تظاهرات منافقین در پاریس با حمایت فرانسه و حضور تعدادی از چهره‌های سیاسی فرانسوی، برگزار شد. جالب اینجاست که تنها چند روز قبل، عباس عراقچی در پاریس مشغول «مشورت» با فرانسوی‌ها برای اجرای INSTEX بود. وزارت خارجه تاکنون هیچ واکنشی نسبت به برگزاری این نشست در بلژیک نشان نداده و حتی سفیر این کشور در تهران هم احضار نشده است. نه سخنگوی وزارت خارجه و نه ظریف حتی در حد یک توئیت هم از کشور برگزارکننده‌‌ نشستی که دولت ایران را رسماً «تروریست» نامید، انتقاد نکرده‌اند.

مشرق می‌پرسد: وزارت خارجه دقیقا چه‌کار می‌کند؟

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* آیت‌الله موسوی جزایری امام جمعه اهواز دیروز در خطبه نماز جمعه از ناتوانی جسمی خود برای ادامه امامت جمعه سخن گفت بگونه‌ای که حاضران در نماز احساس کردند ایشان درصدد خداحافظی با این منصب است. وی اخیراً به دلیل سفر به انگلیس مورد انتقاد کاربران مجازی قرار گرفته بود که برای معالجه به این کشور رفته ولی به آنها پاسخ داد برای تبلیغ ایام فاطمیه به این سفر رفته بود و البته در انگلیس فقط به مطب یک پزشک هم مراجعه کرده ولی در هیچ بیمارستانی بستری نشد.

* مدتی بود هیاهوها بر سرِ واژه‌ «خیابان» در شهرِ هراتِ افغانستان بالا گرفته بود. این هیاهوها از آنجا آغاز شد که شهردارِ هرات خواستارِ جایگزینی واژه هندی «سرک» بجای واژه پارسی «خیابان» شد و در برگه فیس‌بوکش نوشت: «اصول و قاعده ملت‌سازی حکم می‌کند که افغانستان به جای کلمه‌ خیابان کلمه سرک را به کار ببرد. هر چند کلمه‌ خیابان مقبول است، ولی برای تفکیکِ هویتِ ملی در افغانستان باید از کلماتِ رایج در ایران خودداری کنیم». این سخنِ شهردارِ هرات میانِ کاربرانِ هراتی شبکه‌های اجتماعی، به ویژه فیس‌بوک، با واکنشهای بسیار روبه‌رو شد و «نجیب بارور» شاعرِ پنج‌شیری در پاسخِ شهردارِ هرات شعری سرود که در آن بر همزاد بودن فرهنگ فارسی و افغانی تاکید شده است. با انتشار سریع این شعر در فضای مجازی، جوانان هراتی تمام تابلوهای با واژه «سرک» را برداشته و تابلوهای با واژه «خیابان» را جایگزین آنها کردند.

*********************************

روزنامه خراسان**

دستور دولت درباره مشهورترین مسکن مهر کشور

پس از وصول گزارش های یک مقام مسئول به اعضای کابینه درباره مشکلات تعدادی از واحدهای مسکن مهر در شهرستان سرپل ذهاب که پس از زلزله سال گذشته در استان کرمانشاه آسیب دید و باعث بحث و جدل های مختلف میان موافقان و مخالفان این طرح شد، هیئت وزیران در ابلاغیه ای به سازمان برنامه و بودجه، دستور داده مبلغ 200 میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان مدیریت بحران کشور به منظور رفع مشکلات و تعیین تکلیف نهایی این پروژه در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار گیرد و گزارش آن هر سه ماه، به دولت ارائه شود.

تذکر لاریجانی به روحانی درباره صدور مجوز پلمب

در حالی که هیئت دولت در مصوبه آذرماه امسال خود شرایطی را برای صدور و لغو پروانه فعالیت اپراتورهای ماهواره ای مخابراتی تصویب کرده بود، علی لاریجانی رئیس مجلس در نامه روزهای اخیر خود به حجت الاسلام روحانی متذکر شده این مصوبه دولت به علت آن که اختیار «پلمب» را به صورت مطلق و فراتر از موارد مذکور در قوانین، به برخی دستگاه ها داده، از حیث تجاوز قوه مجریه از اختیارات خود، مغایر قانون بوده و باید سریعا لغو یا اصلاح شود.

*********************************

روزنامه ایران**

ملاقات مهدی کروبی با روحانیون اصلاح‌طلب

خبر اول اینکه، حسین کروبی، فرزند مهدی کروبی گفت: پدرم با حضور در دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی امام جمارانی، با وی، چند تن از اعضای مجمع روحانیون مبارز و یکی از روحانیون اصلاح‌طلب دیدار کرده است. به گزارش جماران، وی افزود: ملاقات یاد شده و افراد حاضر در آن، بنا به پیشنهاد و تأیید نهادهای امنیتی انجام شده است. حسین کروبی، فضای این دیدار را دوستانه و مثبت توصیف کرد. در هفته‌های گذشته نیز اخباری مبنی بر دیدار کروبی با یک خانواده شهید منتشر شده بود.

گزارش «نیویورک تایمز» از طرح امریکا برای خرابکاری در صنایع موشکی ایران

خبر دیگر اینکه، روزنامه «نیویورک تایمز» در گزارشی از طرح مخفیانه دولت امریکا برای خرابکاری در صنایع موشکی ایران پرده برداشت. به گزارش ایرنا، این رسانه نوشته که طرح مذکور از دولت «جرج دبلیو بوش» آغاز شده و در اوایل دولت «باراک اوباما» نیز در جریان بود، اما بعدها اجرای آن تا سال 2017 که دولت ترامپ روی کار آمد و منابع جدیدی به آن اختصاص داد، با شدت کمتری پیگیری شد. نیویورک تایمز نوشت که اکنون در دولت «دونالد ترامپ» این طرح شتاب بیشتری گرفته است.

بر اساس این گزارش، هدف از طرح یاد شده، ورود قطعات معیوب به چرخه تأمین صنعت هوافضای ایران بوده است. نیویورک تایمز به نقل از مقام‌های فعلی و سابق امریکایی که نام‌شان را افشا نکرده، نوشته است که ارزیابی موفقیت این طرح، تا حد زیادی غیرممکن است. امریکا پیش‌تر نیز در دولت اوباما، تلاش کرد با استفاده از ویروس «استاکس نت» در صنعت هسته‌ای ایران خرابکاری کند.

ادعای جاسوسی یک افسر اطلاعاتی امریکا برای ایران

خبر آخر اینکه، امریکا روز چهارشنبه «مونیکا ویت» یک افسر ضدجاسوسی سابق عضو نیروی هوایی این کشور را به جاسوسی برای ایران متهم کرد. به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای اطلاع رسانی وزارت دادگستری امریکا، در کیفر خواست صادر شده، وی متهم به همکاری در یک کارزار جاسوسی سایبری است. از جمله دیگر اتهام‌های مطرح شده علیه او، «اشتراک اطلاعات مربوط به حوزه دفاع ملی امریکا با ایرانی‌ها» است.

به ادعای وزارت دادگستری امریکا، وی در سال 2013 به ایران پناهنده شده است. خزانه‌داری امریکا نیز روز چهارشنبه به همین بهانه، دو شرکت ایرانی و سازمان «افق نو» را هدف تحریم قرار داد. استیو منوچین، وزیر دارایی امریکا مدعی شد که شرکت افق نو میزبان کنفرانس‌های بین‌المللی بوده و شرایط را برای افسران اطلاعاتی ایران به منظور استخدام و جمع آوری اطلاعات از شرکت کنندگان خارجی فراهم می‌کرده است.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

مهرداد بذرپاش با اشاره به بیانیه رهبر انقلاب:

جوان‌‌سازی مدیریت کشور ضرورت است

مهندس مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت جوان‌‌سازی سیستم مدیریتی کشور، در توئیتر نوشت: زمانی که مشاوران جوان را راه انداختم، هدف شکستن لایه‌های بسته‌ مدیریتی به سود جوانان بود. ۵۰۰ جوان مشاور دستگاه‌ها شدند و پلی شد برای عبور از بروکراسی خفه‌کننده اداری. بسیاری از کارهای خوب دولت قبل با همت آنها جلو رفت. این دولت اسمش را تغییر داد و شد دستیار جوان(!) عنوان مهم نیست، سرانجام آن کار خوب چه شد؟

برخی خرده می‌گرفتند مگر جوانان تجربه‌ای دارند که مشاور باشند! غافل از اینکه عده‌ای فکر می‌کنند ۳۰سال تجربه دارند اما درواقع ۳۰ سال سابقه دارند و فقط یک کار را تکرار کرده‌اند. در بسیاری از حوزه‌ها مثل ITاین جوان‌ترها هستند که تسلط بیشتری دارند.

جوان‌‌سازی سیستم مدیریتی کشور یک انتخاب نیست، بلکه برای برون‌رفت از مشکلات موجود، یک ضرورت است.

هرجا موفقیتی به‌دست آمده، با احتمال حداکثری یک جوان خالق یا پیگیر آن بوده است.

متاسفانه شرایط خستگی و فرسودگی دولت و انباشت مشکلات بویژه در حوزه معیشت و اقتصاد، این ضرورت را اجتناب‌ناپذیر کرده است.

در حکمرانی جدید، جوان‌ها دیگر منتظر حضور در ساختارهای رسمی تصمیم‌گیری نمی‌مانند، بلکه خود مشغول وضع مقررات جدید هستند. پیش‌شرط اداره‌ علمی کشور، آمادگی شانه‌های جوانان برای رفتن زیر بار مسؤولیت‌هاست. شانه‌ها آماده است و این امیدواری رونق گرفته که در هم‌افزایی تجربه‌ باتجربگان و نشاط و علم جوانان

آینده روشن برای ایران عزیز رقم بخورد.

اینستکس کلاه گشادی است که سر ما گذاشته‌اند

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه قراردادهایی همچون پالرمو و CFT قراردادهای استعماری است، گفت: وقتی یک قرارداد استعماری است بی‌تردید باید مقابل آن یک موضع منطقی و دقیق اتخاذ کرد و از هیچ ملامتی در این راه نترسید. حجت‌الاسلام احمد سالک‌کاشانی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: اروپایی‌ها در مذاکرات‌شان ابتدا کانال مالی (SPV) را مطرح کردند، بعد اینستکس را مطرح کردند و این یعنی یک دفتر حسابرسی در فرانسه تاسیس شود و ریاست آن را یک فرد آلمانی برعهده داشته باشد و علاوه بر اروپایی‌ها چین و هند هم که از ما نفت خریدند پول نفت ما در این شرکت حسابداری نگهداری شود و نکته اینجاست پول را این شرکت حسابداری به ایران نمی‌دهد و ایران می‌تواند در قبال این پول کالای غذایی،‌ دارویی و تجهیزات بیمارستانی سفارش دهد. سالک خاطرنشان کرد: اینستکس کلاه گشادی است که در این ماجرا بر سر ما گذاشته می‌شود. وی افزود: پالرمو و CFT هم تکمیل‌کننده موضوع تحریم‌هاست، اروپا بیانیه‌ای صادر کرد و در این بیانیه خود عنوان کرد اگر بنا باشد اینستکس عملیاتی شود باید ایران FATF را تایید و قانونی کند که این در واقع دخالت در کار ما نیز هست.

جانباز حادثه تیراندازی در خرم‌آباد به شهادت رسید

«جابر بیرانوند» افسر ناجا که در جریان حادثه تیراندازی خرم‌آباد مجروح شده بود، در بیمارستان ولیعصر(عج) ناجا به فیض شهادت نائل آمد. سرهنگ رضا شیراوژن، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی لرستان در گفت‌وگو با فارس، درباره وضعیت جانباز جابر بیرانوند، افسر پلیس خرم‌آباد که در حادثه درگیری هفدهم بهمن۹۷ در خرم‌آباد مجروح شده بود، گفت: این جانباز گرانقدر بامداد دیروز (پنجشنبه) در بیمارستان ولیعصر(عج) با کاهش ضریب هوشی روبه‌رو شد و ظهر امروز (دیروز) به درجه رفیع شهادت نائل

آمد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
مطبوعات و خبرگزاریها