سه شنبه / ۴ آذر / ۱۴۰۴
×
دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشورمان در بدو ورود به پاکستان با اشاره به روابط تاریخی تهران و اسلام‌آباد بیان کرد: همکاری‌های ایران و پاکستان در زمینه‌های مختلف می‌تواند به آرامش و صلح منطقه کمک کند.
  • کد نوشته: 10328
  • منبع: نور نیوز
  • نوامبر 25, 2025
  • 2 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    علی لاریجانی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشورمان که به‌منظور دیدار و رایزنی با مقامات پاکستان به اسلام‌آباد سفر کرده است، در بدو ورود در جمع خبرنگاران گفت: پاکستان یک کشور مهم در منطقه است و از نظر تأثیرگذاری در شرایط امنیتی منطقه جایگاه ممتازی دارد.

    وی ادامه داد: همسایه شرقی ایران از نظر فرهنگی نیز نقش‌آفرین است. روابط دو کشور از دیرباز روابطی عمیق و تاریخی بوده است.

    لاریجانی در ادامه تصریح کرد: امروز در شرایط متحول منطقه همکاری‌های ایران و پاکستان در زمینه‌های مختلف می‌تواند به آرامش و صلح منطقه کمک کند.

    وی ابراز امیدواری کرد که در مذاکراتی که در طول سفر پاکستان خواهد داشت این موارد مهم توجه قرار بگیرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *