چهارشنبه / ۲ اردیبهشت / ۱۴۰۵
×
سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به گزارش بلومبرگ، مدعی شد که آمریکا غیرنظامیان را هدف قرار نمی‌دهد.
  • کد نوشته: 12803
  • آوریل 22, 2026
  • 2 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    خبرگزاری بلومبرگ امروز چهارشنبه در گزارش تحقیقی به خسارات و تلفات غیرنظامیان و بخش‌های غیرنظامی در ایران طی تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت: «پس از بیش از پنج هفته درگیری، آتش‌بس شکننده 14روزه میان آمریکا، اسرائیل و ایران به ساکنان تهران فرصت داده تا خسارت‌ها را ارزیابی کنند. این شهر 9 میلیونی اکنون با آوار، ویرانه‌ها و ساختمان‌های بلند بمباران‌شده زخمی شده است».

    بلومبرگ در گزارش خود بر اساس داده‌های ماهواره‌ای کوپرنیک سنتینل، مدعی شد که 2816 ساختمان هدف قرار گرفته‌اند که حدود 32 درصد آن‌ها به بخش نظامی، 25 درصد به صنعت، 21 درصد به مناطق غیرنظامی، 19 درصد به کاربری تجاری و 2 درصد به بخش‌های دولتی مرتبط بوده‌اند. (این آمار مورد تأیید منابع رسمی ایرانی نیست).

    طبق این گزارش «حتی اگر صلح برقرار بماند و راه‌حلی پایدار پیدا شود، دست‌کم 3300 ایرانی—از جمله غیرنظامیان و نیروهای نظامی—در سراسر کشور کشته شده‌اند و خسارت‌های واردشده نیز قابل توجه است».

    بلومبرگ نوشت: آمریکا و اسرائیل اعلام کرده‌اند که «حذف هدفمند» و «حملات دقیق» را علیه مکان‌هایی که برای اهداف نظامی یا توسط نهادهای امنیتی استفاده می‌شوند انجام می‌دهند».

    نازنین شاهرخی استاد دانشیار مطالعات بین‌الملل در دانشگاه سایمون فریزر کانادا، در این‌باره به بلومبرگ گفت: «این اصطلاحات اغلب برای توصیف و توجیه حملات به‌کار می‌روند، به‌گونه‌ای که آن‌ها را کنترل‌شده و محدود جلوه دهند، گویی می‌توان جنگ را پاکیزه پیش برد.»

    اما بخش عجیب این گزارش مفصل، به اظهارات کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید باز می‌گردد، او در پاسخ به سؤال بلومبرگ با گستاخی ادعا کرد: «13 هزار هدف را در ایران نابود کردیم و هیچ غیرنظامی را هدف قرار نداده‌ایم».

    این ادعای سخیف و دروغ او در حالی است که در همان بدو تهاجم نظامی آمریکا به ایران، مدرسه شجره الطیبه شهر میناب با دو موشک تاماهاوک مورد اصابت قرار گرفته و 156 دانش‌آموز و معلم به شهادت رسیدند.

     همچنین طبق آخرین آمار پزشکی قانونی ایران، 7 شهید زیر یک سال، 255 شهید یک تا 12 سال، 121 شهید 13 تا 18 سال در بین شهدای جنگ رمضان هستند.

     همچنین طبق آمار شهرداری تهران تنها در این شهر  44 هزار و 750 واحد مسکونی دچار آسیب جزئی و کلی شده‌اند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *