یکشنبه / ۲ آذر / ۱۴۰۴
×
پیگیری‌ها از خانواده مرزبان نشان می‌دهد او ساعاتی پیش در بیمارستان از دنیا رفته است.
  • کد نوشته: 10303
  • منبع: تسنیم
  • نوامبر 23, 2025
  • 3 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    فرزانه کابلی، همسر این هنرمند، اعلام کرد که او ساعت 7 صبح در بیمارستان دارفانی را وداع گفت.

    مرزبان طی هفته‌های گذشته به دلیل مشکل لوزالمعده در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بود و با وجود تلاش پزشکان، شرایط جسمانی‌اش اجازه جراحی را نداد. او در روزهای اخیر به‌دلیل تعدد لوله‌های درمانی، با آمپول بیهوشی در وضعیت کنترل‌شده نگهداری می‌شد.

    این هنرمند در حالی از دنیا رفت که مشغول تدارک اجرای تازه‌ترین اثرش با نام «پریزاد» بود؛ نمایشی که حسرت ناتمام‌ماندنش بر دل علاقه‌مندان او ماند.

    هادی مرزبان متولد فروردین 1323 بود و دهه‌ها از عمرش را صرف اعتلای صحنه تئاتر ایران کرد. در کارنامه پربار او اجرای نمایش‌هایی ماندگار همچون «لبخند باشکوه آقای گیل»، «پلکان»، «خاطرات هنرپیشه نقش دوم»، «خانمچه و مهتابی»، «باغ شب‌نمای ما»، «شب روی سنگفرش خیس»، «آهسته با گل سرخ»، «نوبت دیوانگی»، «آمیز قلمدون»، «هاملت با سالاد فصل»، «سیمرغ»، «میر عشق»، «تنبورنواز» و بسیاری آثار دیگر دیده می‌شود.

    او علاوه بر فعالیت گسترده در تئاتر، با حضور در سریال ماندگار «پهلوانان نمی‌میرند» به کارگردانی حسن فتحی نیز، نقشی ماندگار در ذهن مخاطبان تلویزیون بر جای گذاشت.

    درگذشت هادی مرزبان، فقدانی دردناک برای هنر نمایش ایران است؛ هنرمندی که نامش با صحنه و خاطره همراه خواهد ماند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *