بنام خداوند درهم کوبنده ستمگران
انقلاب شکوهمند اسلامی و درخت تنومند جمهوری اسلامی ایران در ۴۵ سال عمر با برکت خود با خون پاک شهدای بزرگ و گرانقدری آبیاری شده و هر گز هیچ قدرتی نمی تواند آسیب جدی به آن برساند زیرا ریشه در اعماق جان و ایمان مردم ایران دارد و چون اهداف آن استقلال و اجرای عدالت و مبارزه با ظلم و سلطه استکبار بوده همیشه به فضل و لطف الهی و بر اساس وعده خداوند قادر و متعال پیروز میدان بوده و خواهد بود . انقلاب شکوهمند اسلامی با توسعه نفوذ فرهنگی و سیاسی خود در منطقه و جهان موجب بیداری ملتها و عقب نشینی و تضعیف دامنه نفوذ استکبار به سرکردگی آمریکا شده است . اینک نیز که وطن عزیزمان و نظام مقدس و مردمی کشورمان مورد حمله نظامی جرثومه فساد و تباهی رژیم صهیونی منفور با حمایت آمریکای جنایتکار قرار گرفته ، پاسخ قاطع و حملات پی در پی نیروهای مسلح ایران به دشمن صهیونی ، جلوه شکوه و عظمت ملت ایران به رهبری قائد و مقتدای خود امام خامنه ای مدظله العالی جهانیان را به تحسین و شگفتی واداشته و می رود تا به مدد الهی این غده سرطانی را از منطقه محو و نابود سازد .
رژیم فاسد و استکباری آمریکا به سرکدگی ترامپ خودشیفته و سبک مغز که حماقت و پریشانی فکری او اکنون آشکار شده و زبانزد خاص و عام شده با دستور حمله مستقیم به سایت های هسته ای ایران با خیال باطل خود فکر می کند می تواند شرایط ظالمانه خود را به ایران تحمیل کند اما این رئیس جمهور احمق باید بداند که ملت شجاع و سلحشور ایران به رهبری رهبر خردمند و مقتدر خود سیلی های محکمی به او و دولت زبون و فاسدش خواهد زد ، دولت ترامپ باید آماده جنازه های سربازان و افسران خود باشد و همانگونه که بزدلانه عده ای از آنها از پایگاه های منطقه فرار کرده اند مابقی نیروهای آمریکایی باید زیر ضربات نیروهای مسلح و مقتدر ایران له و نابود شوند یا هر چه زودتر برای همیشه منطقه را ترک و به لانه های خود در آمریکا برگردند که ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم وعده خداوند یکتا و قادر متعال صادق و محقق خواهد شد ان شاالله .
در این برهه تاریخی و دفاع مقدس بسیاری از دولتها و کشورهای دوست همبستگی خود را با دولت و ملت ایران اعلام نموده اند و حملات دشمن زبون اسرائیل غاصب و منفور را محکوم کرده اند . از جمله کشورهای دوست و برادر پاکستان ، عراق ، روسیه ، چین ، کشورهای حوزه خلیج فارس و آفریقا و همچنین میلیون ها نفر از مردم آزادی خواه جهان ، این اعلام همبستگی کشورها با ایران و محکوم نمودن رژیم اشغالگر و درمانده صهیونیستی نشانه تنفر و انزجار مردم جهان از رژیم منحوس صهیونی در تاریخ ثبت خواهد شد و دوستی و برادری را میان کشورهای آزاده و استقلال طلب تقویت خواهد کرد . کانون اسلامی فارغ التحصیلان شبه قاره هند با گرامی داشت یاد شهدای گرانقدر اخیر دانشمندان هسته ای و فرماندهان نظامی غیور و وفادار اعلام می دارد تا پایجان در اطاعت از امام خامنه ای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و دفاع از میهن سرافراز ایران در کنار ملت سلحشور خواهیم بود و از خداوند علی اعلا پیروزی کامل و عاجل رزمندگان اسلام و ملت بزرگ ایران بر دشمنان زبون و ستم پیشه آمریکا و سگ هار منطقه ای او رژیم صهیونی را مسألت نموده نابودی سران فاسد و دولتهای ضد بشری را آرزو می کنیم . زنده و پاینده باد ایران عزیز
کانون اسلامی فارغ التحصیلان شبه قاره هند۱۴۰۴/۴/۱
دیدگاهتان را بنویسید