در پی افزایش تنشهای نظامی میان هند و پاکستان، دولت هند اعلام کرد که فعالیتهای پروازی در 32 فرودگاه این کشور تا 15 ماه می (25 اردیبهشت) به حالت تعلیق درآمده است. پاکستان نیز اعلام کرد که حریم هوایی خود را به مدت چند ساعت (از ساعت 3:15 الی 12 ظهر به وقت محلی) به روی تمامی پروازها بسته است
مناطق مختلف هند بامداد امروز صحنه انفجارهای شدید بر اثر حملات گسترده هوایی، موشکی و پهپادی پاکستان بود، یک حمله سایبری گسترده نیز شبکه برق هندوستان را مختل کرد.
تلویزیون پاکستان صحنههایی از شلیک موشک به سمت هند را منتشر کرده است و ارتش پاکستان نیز خبر داد که عملیات نظامی گستردهای را با نام «البنیان المرصوص» علیه اهداف نظامی هند آغاز کرده است. این اقدام در واکنش به حملات موشکی هند به سه پایگاه هوایی پاکستان در نزدیکی اسلامآباد صورت گرفت که به گفته مقامات پاکستانی، اکثر موشکها رهگیری شدند و تلفات جانی در پی نداشت.
در چارچوب این عملیات، ارتش پاکستان اعلام کرد که پایگاههای هوایی «پتهانکوت» و «اودهامپور» در هند را هدف قرار داده و یک زاغه موشکی در «براهموس» در منطقه «بیاس» را منهدم کرده است. همچنین، منابع رسمی از وقوع انفجارهای متعدد در شهرهای «امریتسار» و «جامو» در هند خبر دادهاند.
ارتش پاکستان همچنین از حمله پهپادی به شهر دهلینو پایتخت هند خبر داده و گفته است که پهپادهای پاکستانی به آسمان این شهر رسیدهاند.
دیدگاهتان را بنویسید