به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده میدهیم
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانههای آمریکای لاتین
حکمرانی الهی در قرآن
موافقت مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت
تصویب مفادی از طرح مقابله با نفوذ دشمنان در کمیسیون امنیت ملی
نشست خبری 13 آبان/ دانشآموزان باید با تاریخ جنایات آمریکا در ایران آشنا شوند
پایان رؤیای تراموا در تهران / چرا پرونده ورود تراموا به پایتخت بسته شد؟
به گزارش کانون، امروز (شنبه) در شرق اردبیل، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، ابرناکی و بارش باران، گاهی رعد و برق، وزش باد و کاهش نسبی دما و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می شود و دریای خزر مواج است.
آسمان امروز تهران کمی ابری، همراه با وزش باد و غبار صبحگاهی است. بیشینه دمای امروز پایتخت 11 و کمینه دمای آن سه درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد بود.
فردا (یکشنبه) در غرب سواحل دریای خزر، شرق اردبیل و شمال آذربایجان شرقی، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می دهد. در شرق و جنوب شرق کشور، وزش باد افزایش یافته و در ارتفاعات افزایش ابر و بارش پراکنده رخ می دهد.
دوشنبه در گیلان و شمال اردبیل، بارش پراکنده انتظار می رود و به تدریج در غالب مناطق کشور جوی پایدار مستقر می شود. سه شنبه و چهارشنبه این وضعیت ادامه خواهد داشت.
پنجشنبه با گذر امواج تراز میانی جو از غرب کشور، در دامنه های زاگرس مرکزی در غرب و جنوب غرب کشور، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می دهد.
لازم ذکر است از روز یکشنبه تا چهارشنبه هفته جاری غلظت آلاینده های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران، کرج، اراک، قم، اصفهان و تبریز افزایش می یابد.
دیدگاهتان را بنویسید