چهارشنبه / ۱۸ شهریور / ۱۴۰۵
×
2فروند شناور آمریکایی و کشتی‌های متخلف که قصد عبور از منطقه ممنوعه تنگه هرمز را داشتند، مورد هدف قرار گرفتند.
  • کد نوشته: 15564
  • سپتامبر 9, 2026
  • 2 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

     روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره 15 خود اعلام کرد:

     مردم مومن و حماسه ساز ایران اسلامی، درود و رحمت خداوند بر شما که با حدود یکصد و نود شبانه روز در میدان بودن، مفهوم واقعی بصیرت و استقامت را به نمایش گذاشتید.

     فرزندان غیور شما در نیروی دریایی سپاه، ضمن استمرار اعمال مدیریت کامل بر تنگه هرمز، همچنان از امانت شما ملت مومن و بیدار ایران اسلامی پاسداری می‌کنند.

     نیروی دریایی قهرمان سپاه در پاسخ به تجاوز و شرارت ارتش تروریست امریکا در حمله به 5 نفتکش ایرانی در خلیج همیشه فارس، تعداد 2 فروند شناور آمریکایی و تعداد 8 نفتکش را در این منطقه مورد هدف قرار داد و خسارت های زیادی به آنها وارد کرد.

     همچنین تعداد 10 فروند کشتی متخلف که با تحریک و حمایت ارتش تروریستی متجاوز آمریکا قصد عبور از منطقه ممنوعه و ناایمن تنگه هرمز را داشتند، مورد هدف قرارگرفتند.

     تنگه هرمز با قوت و اقتدار تحت رصد و مدیریت نیروی دریایی توانمند و سلحشور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار دارد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *