دوشنبه / ۱۱ خرداد / ۱۴۰۵
×
متفکر فرانسوی معتقد است که «متجاوزان» خاورمیانه صهیونیست‌ها هستند و ذاتِ تروریستی خود را به اثبات رسانده اند.
  • کد نوشته: 13776
  • ژوئن 1, 2026
  • 3 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    فرانسوا بورگا، دانشمند علوم سیاسی و پژوهشگر ارشد مرکز ملی پژوهش‌های علمی فرانسه (CNRS)، در پی محکومیت جنجالی‌اش توسط دادگاه فرانسوی به اتهام «تمجید از تروریسم»، در گفت‌وگویی پرده از نفوذ عمیق لابی صهیونیستی در نهادهای سیاسی و قضایی فرانسه برداشت.

     بورگا که به دلیل مطالعات تخصصی در حوزه جهان اسلام شناخته شده است، در مصاحبه با روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی صراحتاً تأکید کرد: «برای هر انسان باوجدان و صاحب‌خردی آشکار شده است که صهیونیست‌ها ذاتِ تروریستی خود را به اثبات رسانده‌اند؛ همه -جز قضات فرانسوی- می‌دانند که متجاوزان اصلی در خاورمیانه، اسرائیلی‌ها هستند نه فلسطینی‌ها.»

    این اندیشمند فرانسوی که به دلیل بازنشر بیانیه‌ای از جنبش حماس در تکذیب ادعاهای نیویورک‌تایمز علیه مقاومت، با حکم دادگاه مواجه شده، افزود: «دولت فرانسه نه تنها تحت تأثیر مستقیم تل‌آویو است، بلکه می‌توان آن را دولتی دانست که با “دستگاه تنفس مصنوعی و حمایت صهیونیستی” زنده مانده است (حمایتی که دهه‌هاست رو به افزایش است).»

    بورگا در بیانیه‌ای که اخیرا منتشر کرده، دستگاه قضایی فرانسه را ابزار دست قدرت سیاسی خواند و هشدار داد که این قدرت سیاسی خود به طور کامل تحت سلطه و کنترل یک نیروی خارجی (اسرائیل) قرار گرفته است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *