نامه مجلس به عارف درباره ترمیم حقوق کارکنان دولت و نیروهای نظامی
ارزیابی 82هزار واحد آسیبدیده در جنگ تحمیلی سوم
ترامپ و خودنمایی تازه با گذرنامه آمریکا!
پاداش تیمهای ملی جام جهانی 2026 افزایش یافت
وضعیت اقتصادی نیمی از آمریکاییها رو به وخامت است
دنیامالی: ورزش اسرائیل را تعلیق کنید
روسیه: اسرائیل از خاک لبنان خارج شود
قیمت گندم 5نرخی شد
مسعود پزشکیان رئیسجمهور صبح امروز در آیین افتتاح و بهرهبرداری از طرحهای وزارت نفت از جمله اقدامات انجام شده در زمینه جلوگیری از هدررفت گاز با جمعآوری گازهای فلر که بهمناسبت ایام الله دهه فجر صورت گرفت، طی سخنانی گفت: این اقدام بسیار ارزشمند است و در این زمینه حتی یک ساعت را هم نباید از دست بدهیم.
آیین بهرهبرداری از طرحهای «فاز نخست توسعه میدان گازی توس» و «راهاندازی کارخانه جمعآوری و تقویت فشار گازهای مشعل دهلران» صبح امروز دوشنبه 20 بهمن 1404 با حضور رئیسجمهور و جمعی از مدیران ارشد وزارت نفت برگزار شد.
طرح فاز نخست توسعه میدان گازی توس در فاصله حدود 100 کیلومتری شمال شهر مشهد مقدس و با سرمایهگذاری بالغ بر 120 میلیون یورو از محل منابع داخلی اجرا شده است. ظرفیت تولید این طرح روزانه 3 میلیون مترمکعب گاز طبیعی است که امکان افزایش آن تا 5 میلیون مترمکعب در روز نیز پیشبینی شده است. این پروژه زمینه اشتغال مستقیم 180 نفر را فراهم کرده و نقش مهمی در جبران کمبود گاز بخش خانگی، تأمین خوراک پالایشگاه شهید هاشمینژاد و ارتقای پایداری شبکه توزیع گاز در شمالشرق کشور، بهویژه در دوره اوج مصرف زمستانی، ایفا میکند.
کارخانه جمعآوری و تقویت فشار گازهای مشعل دهلران نیز در فاصله حدود 40 کیلومتری جنوبغرب شهرستان دهلران با سرمایهگذاری بالغ بر 125 میلیون یورو و با ظرفیت فرآورش روزانه 82 میلیون فوت مکعب گاز ترش و غنی در چهار ردیف تراکم گاز به بهرهبرداری رسیده است. این طرح برای 150 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده و نقشی مؤثر در جلوگیری از سوزاندن و هدررفت گازهای همراه نفت، تأمین بخشی از خوراک واحدهای فرآوری گاز و صنایع پاییندستی، ایجاد ارزش افزوده از طریق استحصال ترکیبات سنگینتر از اتان و همچنین بازگرداندن گاز خشک و شیرین به شبکه مصرف استان ایلام دارد.
دیدگاهتان را بنویسید