دبیران هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه سوم مشخص شدند
بازگشایی 20 فرودگاه کشور
بارشهای سنگین و وقوع سیلاب در ۱۰ استان؛ خطر ریزش سنگ در جاده مازندران
نواب رئیس مجلس ابقا شدند
هجوم 15 همت پول حقیقی به تالار شیشهای در 4 روز
تیم ملی والیبال ایران شنبه به ترکیه میرود
رسانه صهیونیستی: راهبرد نتانیاهو علیه ایران شکست خورده است
ادعای وزیر خارجه آمریکا: دستیابی به توافق با ایران ممکن است
سعید خطیبزاده، معاون وزیر امور خارجه ایران، در اظهاراتی اعلام کرد که هیچگونه مواد غنیشدهای به ایالات متحده ارسال نخواهد شد و این موضوع اساساً قابل طرح نیست.
وی در گفتوگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس همچنین گفت که پیامهای متعددی میان ایران و آمریکا ردوبدل شده است، اما طرف آمریکایی همچنان بر خواستههایی اصرار دارد که تهران آنها را «زیادهخواهی» تلقی میکند.
خطیبزاده با اشاره به روند مذاکرات افزود: هنوز به مرحله برگزاری یک نشست واقعی نرسیدهایم، چرا که آمریکاییها در برخی مسائل از مواضع حداکثری خود عقبنشینی نکردهاند.
او در بخش دیگری از سخنان خود درباره احتمال واکنش ایران به حملات اسرائیل علیه لبنان تصریح کرد: ایران گزینهای جز مقابله با متجاوزان، آن هم یکبار و برای همیشه، ندارد.
معاون وزیر امور خارجه ایران همچنین تأکید کرد که تهران با آتشبس موافقت کرده و به همه طرفها اطلاع داده است که این آتشبس باید شامل تمامی کشورها، از جمله لبنان، باشد.
وی ادامه داد: در چارچوب مذاکرات، دستورالعملهای جدیدی برای تنگه هرمز تدوین خواهد شد و این گذرگاه حیاتی برای عبور تمامی غیرنظامیان باز و امن باقی میماند.
خطیبزاده خاطرنشان کرد که سایر طرفها باید نگرانیهای اصلی ایران را درک کنند و برای رفع آنها اقدام کنند؛ نگرانیهایی که شامل تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی است.
دیدگاهتان را بنویسید