نامه مجلس به عارف درباره ترمیم حقوق کارکنان دولت و نیروهای نظامی
ارزیابی 82هزار واحد آسیبدیده در جنگ تحمیلی سوم
ترامپ و خودنمایی تازه با گذرنامه آمریکا!
پاداش تیمهای ملی جام جهانی 2026 افزایش یافت
وضعیت اقتصادی نیمی از آمریکاییها رو به وخامت است
دنیامالی: ورزش اسرائیل را تعلیق کنید
روسیه: اسرائیل از خاک لبنان خارج شود
قیمت گندم 5نرخی شد
منوچهر متکی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو درپاسخ به سؤال مرتبط با استیضاح وزرا اظهار داشت: کشور درشرایط جنگی است و کفتارها بوی خون به مشامشان رسیده است و فتنه گران تروریست هنوز قطع امید نکردهاند، علیرغم دغدغه و تحلیل مبهم امنیتی و نظامی هنوز به گزینه نظامی و تکرار جنگ ۱۲ روزه دل بستهاند.
وی افزود: درچنین فضای مه آلود و وهم انگیزی حکم جلودار برای برون رفت از این فضا و شکست دشمن، وحدت آحاد ملت، حمایت و کمک به رئیس جمهور و دولت و حل مشکل معیشت مردم است و مخاطب رهبر معظم انقلاب در پرهیز دادان از اهانت به رئیس جمهور ومسؤلان (سران قوا) مشخصا نمایندگان مجلس شورای اسلامی ومخاطب معظم له در تاکید به دوبرابر شدن کارو تلاش، وزرا و مشخصا تیم اقتصادی دولت است.
او تصریح کرد: به اعتقاد بنده وظیفه ما نمایندگان، درک دقیق شرایط کشور و ترسیم رفتار عملی جدید در تعامل با دولت محترم در سایه سار بیانات مشفقانه و رهنمودهای حکیمانه و واجب الاطاعه ولی امر مسلمین است همچنین ارزیابی بنده آن است که قاطبه نمایندگان آگاهانه حق قانونی خود در استیضاح وزرا را تا پدیدارشدن شرایط مناسب از دستور کارخود خارج کرده و همراهی در استیضاح را متوقف میکنند.
دیدگاهتان را بنویسید