خطیب زاده: جهان در حال گذار به نظم مبتنی بر قدرت است
جلسات امروز مجلس سهشیفته شد
پرداخت تسهیلات 120 میلیون تومانی برای جایگزینی موتورسیکلت فرسوده
بهادریجهرمی: شهید رئیسی دولت را با تورم 60 درصد تحویل گرفت/ 6 میلیون نفر از فقر خارج شدند
واریز 2800 میلیارد تومان سود به حساب بیش از یک میلیون سهامدار
عراقچی امروز به باکو میرود
چالش خطرناک پسروی آب دریای خزر/ چرا شیرینسازی آب خزر مسکوت ماند؟
زیرساختهای آموزش در وضعیت شکننده است / پرونده پیامنور بسته شد، دانشجویان تبرئه شدند
استیو ویتکاف، نماینده دونالد ترامپ در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز مدعی انجام مذاکرات غیرمستقیم و مستقیم اولیه با ایران برای آغاز دوباره مذاکرات هستهای شد.
او ادعا کرد: «ما مستقیماً و از طریق میانجیگران با ایران در حال مذاکره هستیم، مذاکرات ما با طرف ایرانی امیدوارکننده است. ما خوشبین هستیم. اکنون زمان آن است که با ایرانیها بنشینیم و به توافقی صلحآمیز و فراگیر دست یابیم.»
ویتکاف با تکرار ادعاهای گذشته آمریکا افزود: «ما در توافقی که با ایران دنبال میکنیم، به هیچ غنیسازی اورانیومی اجازه نخواهیم داد».
نماینده ترامپ سپس در ادعایی بر خلاف برآوردهای امنیتی آمریکا گفت که «احیای برنامه هستهای ایران تقریباً غیرممکن خواهد بود و سالها طول خواهد کشید».
این ادعا و ادعاهای مشابه مقامات آمریکایی در حالی است که روز گذشته شبکه سیانان فاش کرد که ارزیابی اولیه آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا حاکی است حملات نظامی ایالات متحده به 3 تأسیسات هستهای ایران در آخر هفته گذشته اجزای اصلی برنامه هستهای این کشور را نابود نکرده و احتمالاً تنها آن را چند ماه به تأخیر انداخته است.
این ارزیابی که تاکنون گزارش نشده بود، براساس تحلیل خسارات جنگی انجامشده توسط فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) پس از حملات تهیه شده است.
ترامپ و دولت او از انتشار این سند محرمانه توسط سی ان ان به شدت عصبانی شدهاند.
دیدگاهتان را بنویسید