منوچهر متکی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس روز سه شنبه شانزدهم بهمن ماه به منظور دیدار مستقیم و بررسی مشکلات مردم حوزه انتخابیه خود و ادای فریضه نماز مغرب و عشا در مسجد خاتم الاوصیا واقع در میدان امام حسین علیه السلام، خیابان دماوند، ایستگاه فرودگاه خیابان شهید رجبی، حضور خواهد داشت.
در این دیدار مردمی، کلیه هموطنان می توانند بدون تشریفات و به طور مستقیم با نماینده خود ملاقات کرده و مشکلات خود را با ایشان در میان بگذارند.
گفتنی است این دیدار، بیست و هفتمین نشست مسجد محور منوچهر متکی در مناطق مختلف شهرهای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بوده و روال این جلسات به گونه ای است که نماینده مردم شنوای مشکلات و حرف های شهروندان بوده و برنامه ای برای سخنرانی یک طرفه وی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید