اگر از کشورهای شما به ایران حمله شود با تولید نفت خداحافظی کنید
واکنش رسانههای صهیونیستی به عقبنشینی ترامپ مقابل ایران
بازسازی مدارس جنگزده تا مهر 1406/ 20 مدرسه بهطور کامل تخریب شد
درخواست ترکیه برای پاسخگویی اسرائیل به خاطر نقض حقوق بشر
جمهوری اسلامی ایران خواستار آزادی شناور توسکا و خدمه آن شد
قرارگاه خاتمالانبیا: دست به ماشهایم و به تجاوز پاسخ میدهیم
بحران سوخت جت چه معنایی برای مسافران و شرکتهای هواپیمایی دارد
ادعای گستاخانه کاخ سفید: هیچ غیرنظامی را در ایران هدف قرار ندادهایم
به گزارش کانون، خبرگزاری روسی اسپوتنیک بامداد امروز سه شنبه به نقل از منابع خود در سوریه مدعی شد که یک بالگرد اسرائیلی عصر دوشنبه (دیروز) در نزدیکی یک سایت نظامی در حومه دمشق، پایتخت این کشور فرود آمده است.
اسپوتنیک به نقل از منابع خود در سوریه مدعی شد که این بالگرد حامل نظامیان ارتش اسرائیل بوده و آنها بعد از فرود وارد سایت مذکور شدند و پس از حدود 20 دقیقه به سمت جنوب سوریه رفتند.
هفته گذشته نیز نظامیان آمریکایی و اسرائیلی مشترکا طی عملیاتی تجاوزکارانه وارد تأسیسات نظامی سوریه در ارتفاعات القلمون شده بودند.
وزارت دفاع آمریکا به دنبال رسانهای شدن این خبر اعلام کرد: ما در تلاش هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که سلاحهای شیمیایی در سوریه به دست هیچ طرفی که ممکن است از آن علیه غیرنظامیان، نیروهای ما یا شرکای ما استفاده کند، نیافتد.
رژیم اسرائیل با کمک آمریکا طی قریب 10 روز عمده توان رزمی و دفاعی ارتش اسرائیل را طی بیش از 500 حمله هوایی از بین برده است که بامداد امروز نیز این حملات به دمشق و حمص ادامه داشت.
دیدگاهتان را بنویسید