قیمت جهانی طلا به 4397 دلار رسید
افزایش 40 درصدی قیمت خودرو با تعرفه 100 درصدی واردات
هشدار پلیس به رانندگان متخلف؛ جای پارک معلولان را اشغال نکنید
تأکید پزشکیان بر ارتقای کالابرگ/ روز بدون خودرو در دستگاههای دولتی
وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهیها
آموزش و پرورش: خرید لباس فرم جدید اجباری نیست
تنگه هرمز و مرحله جدیدی از منطقه ممنوعه تا پایان «پاسخ متناسب»
نرخ سوم بنزین 10 هزار تومان شد/سهمیه 1500 و 3000 تومانی بدون تغییربه گزارش کانون، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژهای صبح پنجشنبه در جریان حضور در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح سمنان به میزبانی فرماندهی انتظامی این استان بیان کرد: بخش مهمی از عزت و اقتدار و عظمت امروز ایران اسلامی مرهون مجاهدتهای نیروهای مسلح است.
وی با بیان اینکه آزادگان جهان، چشم امید به ایران اسلامی دارند، افزود: نقش نیروهای مسلح در این امید بخشی به آزادگان جهان نقشی بی بدیل و پر اهمیت است.
رئیس دستگاه قضایی با بیان اینکه امنیت در ایران اسلامی مثال زدنی است و این جز در سایه تلاشهای نیروهای مسلح به دست نمی آید، گفت: همه ما قدردان نیروهای مسلح هستیم.
اژهای با بیان اینکه امنیت در کشورمان با همین تلاشها تثبیت و تحکیم شده است، تاکید کرد: نقش نیروهای مسلح و تبعیت آنها از اوامر فرماندهی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان فرمانده کل قوا ستودنی است.
وی با اشاره به مجاهدتهای نیروهای مسلح ایران اسلامی بیان کرد: این نیروها، از ارتش و سپاه و نیروی انتظامی و بسیج با تمام توان در مقابل مستکبران و توطئهگران ایستادگی کرده و شجاعت بی نظیری از خود بروز داده اند.
دیدگاهتان را بنویسید