سه شنبه / ۱۳ آذر / ۱۴۰۳
×
منوچهر متکی نماینده مردم شریف تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات به همراه رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در دیدار با فعالان اقتصادی فارس در شیراز به بررسی شرایط اقتصادی کشور پرداختند.
  • کد نوشته: 1023
  • منبع: mottaki.ir
  • سپتامبر 24, 2024
  • 66 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این دیدار گفت: فعالان اقتصادی را به انقلاب در اقتصاد کشور دعوت می‌کنم.

    منوچهر متکی افزود: بزرگترین مشکل اقتصاد ما این است که در تمام سال های گذشته تاکنون توسط دولت ها گرو گرفته شده‌ است.او ادامه داد: این در حالی است که تمام بزرگان ما نیز همواره تاکید کرده‌اند دولت تاجر، کشاورز و کارخانه دار خوبی نیست.

     وی، از اتاق ‌های بازرگانی خواست که به عنوان زبان بخش خصوصی و فعالان اقتصادی در زمان بودجه سالانه و برنامه نویسی، پژوهش و تحقیق کنند و نتیجه را برای تصمیم گیری بهتر در اختیار دولت و مجلس قرار دهد. 

    منوچهر متکی در ادامه افزود:  این در حالی است که تمام بزرگان ما نیز همواره تأکید کرده‌اند دولت تاجر، کشاورز و کارخانه‌دار خوبی نیست.

    وی از اتاق‌های بازرگانی خواست که به‌عنوان زبان بخش خصوصی و فعالان اقتصادی در زمان بودجه سالانه و برنامه‌نویسی، پژوهش و تحقیق کنند و نتیجه را برای تصمیم‌گیری بهتر در اختیار دولت و مجلس قرار دهند.

    سید شمس الدین حسینی، در دیدار با فعالان اقتصادی فارس در شیراز افزود: یکی از فصول برنامه هفتم توسعه نیز اصلاح نظام بانکی است و این کار باید حتما انجام شود.

    رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: یکی از بخش‌هایی که بیش از هر کجای دیگر نیاز است که ساختار آن اصلاح شود بانک ها هستند.

    لازم است بحش خصوصی قوانین مزاحم و دست و پاگیر را معرفی کند زیرا معرفی این موارد کمک می کند که اصلاح قوانین با سرعت بیشتری انجام شود.

    رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، با بیان اینکه قطعا با تعطیلی پنجشنبه ها مخالف هستم گفت: وظیفه ماست که بگوییم اگر بیش از حد تعطیلی داشته باشیم این منجر به افزایش هزینه تولید می شود و افزایش هزینه تولید هم یعنی تعطیلی بنگاه و تعطیلی بنگاه هم بیکاری نیروی کار را به دنبال دارد.

    حسینی افزود: این مساله امروز به بیراهه نیز رفته است و کمیسیون اصلی در بحث تعطیلی کمیسیون اجتماعی است در حالی که ابعاد اقتصادی آن به مراتیب بیشتر از ابعاد اجتماعی آن است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *