سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴
×
شهردار مهران گفت: بهسازی و ساماندهی پارکینگ بزرگ اربعین در مهران آغاز شده است.
  • کد نوشته: 6466
  • منبع: مهر
  • می 27, 2025
  • 25 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    حمدالله نصرت پور اظهار کرد: با توجه به نزدیکی ایام اربعین حسینی، مجموعه شهرداری مهران با رویکردی جهادی و با هدف ارتقا سطح خدمات به زائران، اقدامات متعددی را در دستور کار قرار داده است.

    شهردار مهران با اشاره به اتمام برخی پروژه‌های کلیدی اظهار داشت: نصب سردرب‌ها و تابلو ها به پایان رسیده و مراحل پایانی اجرای سایبان پارک‌سوار و سایبان‌های موقت برای رفاه زائران در دست انجام است.

    شهردار مهران افزود: ساخت اتاقک‌های کنترلی نیز تکمیل شده و آماده بهره‌برداری است. این اتاقک‌ها نقش مهمی در نظم‌بخشی و مدیریت تردد خودروها ایفا خواهند کرد.

    نصرت‌پور همچنین با اشاره به رویکرد تخصصی شهرداری در ارتقا ء زیرساخت‌های لجستیکی گفت: تمامی اقدامات با هدف افزایش ظرفیت پارکینگ، بهبود دسترسی، ارتقای ایمنی و مدیریت روان‌تر جمعیت زائران انجام شده است.

    وی در پایان تأکید کرد: شهرداری مهران با تمام توان در حال آماده‌سازی امکانات و زیرساخت‌های لازم برای استقبال شایسته از زائران اربعین است و این روند تا زمان برگزاری مراسم ادامه خواهد داشت.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *