دیدار و گفتگوی منوچهر متکی با مردم و شهردار منطقه 13+عکس
ثبت ۲۰۰ هزار تخلف رانندگی توسط دوربینهای «رادارگان» در تهران
تهران از ابتدای سال، ۹۸ روز هوای آلوده داشته است
طارمی نماد «جنایت فوتبالی» در یونان شد!/ «رافا بنتیس» و بهای یک اشتباه
رسانه عبری: مزدوران اسرائیل در حال فرار از غزه هستند
گزارش مسئولان دولتی به مجلس درباره تامین کالاهای اساسی
کاهش 77.3 درصدی بارشها در کشور
رئیس سابق امان: انحلال حزب الله در لبنان یک دروغ بزرگ است
احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز چهارشنبه صحن مجلس موارد اعلام وصولی هیأت رئیسه را به شرح زیر اعلام کرد:
– طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی؛ عبدالناصر همتی
به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس که اداره جلسه را بر عهده داشت پس از اعلام وصول طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی در توضیحاتی گفت: براساس آییننامه داخلی وزیر تا ۱۰ روز فرصت دارد بگوید که چه روزی میخواهد بیاید؛ در همین راستا صبح امروز با وزیر محترم هماهنگ کردم و قرارمان بر این شد که آقای وزیر در دهمین روز فرصت خود به صحن مجلس بیایند؛ بنابراین هفته آینده بودجه را بررسی میکنیم و دو هفته بعد در روز یکشنبه ۱۲ اسفند استیضاح را در صحن در دستور کار قرار خواهیم داد.
براساس گفته احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس، ۹۱ نفر از نمایندگان مجلس طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی را امضا کردند.
دیدگاهتان را بنویسید