تصویب لایحه افزایش حقوق بازنشستگان در دولت/ اضافهکار هم مشمول کسور شد
پیشفروش رسمی سکه با قیمتگذاری حراجی آغاز شد
گرانی دوباره کاغذ/ نشر دست به عصا شد
خبر خوش برای کارگران؛ جزئیات مدل جدید مسکن استیجاری صنایع
تداوم باجخواهی آمریکا برای کشاندن لبنان به مذاکرات مستقیم با اسرائیل
دیدار تخت روانچی با وزیر خارجه پاکستان
میزان خسارت به خودروهای سواری در جنگ ۱۲ روزه اعلام شد
میانگین هزینه ساخت هر متر مسکن در تهران به ۳۰ میلیون رسید
کامالا هریس، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا، بامداد پنجشنبه شکست خود در برابر دونالد ترامپ، رقیب جمهوریخواه خود، را پذیرفت.
او در سخنرانی خود گفت: «نتایج این انتخابات آن چیزی نیست که ما به دنبال آن بودیم و برای آن جنگیدیم، اما باید نتایج را بپذیریم. من نتیجه را میپذیرم».
هریس در ادامه از بایدن و سران حزب دموکرات به خاطر اعتمادشان به او تشکر کرد و گفت: «امید به وعده آمریکا تا زمانی که تسلیم نشویم باقی خواهد ماند. من به رقابت انتخاباتی و شیوه نامزدی ما برای ریاست جمهوری افتخار میکنم».
او ضمن تبریک گفتن پیروزی ترامپ، اظهار داشت: «من با رئیسجمهور ترامپ صحبت کردم و به او گفتم که به انتقال مسالمتآمیز قدرت کمک خواهیم کرد».
هریس با بیان اینکه شکست خود را میپذیرد گفت: «احساس ناامیدی حامیان دموکرات را درک میکند، اما ما از انتقال قدرت حمایت میکنیم، ولی دست از تلاش برنمیداریم».
دیدگاهتان را بنویسید