متکی: شستا حیاط خلوت وزارت کار است/ تولید ثروت مقدس شمرده نشود، اقتصاد کشور تکان نمیخورد/دولتی بودن اقتصاد؛ تومور بدخیم است
زمان دربی ۱۰۶ پایتخت مشخص شد/ همزمان با قرعهکشی جامجهانی فوتبال
سرلشکر موسوی: اجرای کامل توافقنامه امنیتی بین ایران و عراق ضروری است
پایان بینظمی تردد خودروهای خارجی در مناطق آزاد
انتقاد از ساپینتو پس از بردن مس/ اتفاقی که نباید برابر الوحدات رخ بدهد
مجمع پرسپولیس به حد نصاب نرسید و لغو شد!
دستگیری عناصر باند جاسوسی «یاسر ابوشباب» در جنوب غزه
دستور پزشکیان روی بسته بخش خصوصی برای شرایط پسا ماشه/ اصلاح قانون مبارزه با قاچاق جدی شد
به گزارش کانون، منوچهر متکی، نماینده مردم شریف تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس امروز به منظور دیدار مستقیم و بررسی مشکلات مردم حوزه انتخابیه خود و ادای فریضه نماز مغرب و عشا در مسجد جامع افسریه واقع در ، افسریه ، 15 متری اول، کوچه پانزدهم حضور خواهد داشت.
در این دیدار مردمی، کلیه هموطنان می توانند بدون تشریفات و به طور مستقیم با نماینده خود ملاقات کرده و مشکلات خود را با ایشان در میان بگذارند.
گفتنی است این دیدار، بیست و پنجمین نشست مسجد محور منوچهر متکی در مناطق مختلف شهرهای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بوده و روال این جلسات به گونه ای است که نماینده مردم شنوای مشکلات و حرف های شهروندان بوده و برنامه ای برای سخنرانی یک طرفه وی وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید