احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترلشده در بهارستان و صفه
احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو24 ارتش
ماجرای شناسایی تقلب مالیاتی پزشکان با هوش مصنوعی چه بود؟
سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفتند و متوقف شدند
زاکانی: ادامه فعالیت انبارهای نفت در شهر تهران صلاح نیست
نماینده ایران: اقدامات مستمر آمریکا تهدیدی برای امنیت تنگه هرمز است
مرکز فرماندهی ارتش آمریکا در اردن هدف موشکهای بالستیک قرار گرفت
هشدار پلیس به پیامرسانهای ایرانی برای امنیت داده های کاربران
سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراههای شهر تهران گفت: مسیر غرب به شرق، بزرگراه حکیم از شقایق تا پل یادگار امام (ره)، بزرگراه شهید همت از شهید باکری تا خیابان گاندی و بزرگراه آبشناسان از سردار جنگل تا نرسیده به ستاری، بار ترافیک پرحجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا پل سید خندان، بزرگراه زین الدین از شمس آباد تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی و بزرگراه شهید بابایی از بلوار نیروی زمینی تا پل امام علی (ع)، بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک در ادامه گفت: مسیر جنوب به شمال بزرگراه نواب صفوی از ۹ دی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج بالاتر از سه راه افسریه تا قصر فیروزه بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.
دیدگاهتان را بنویسید