بیانیه هیئت دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب
قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است
سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است
مدودف: ادعای آمریکا درباره شکست ایران، دروغی بیش نیست
سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است
پشیمانی 31 درصدی نسل Z از انتخاب ترامپ
پزشکیان: دشمن برای بهم ریختن کشور تلاش کرد اما با هدایت رهبری ایستادیم
رهبر انقلاب: ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است
سازمان تامین اجتماعی درباره واریز حقوق اردیبهشت و صدور احکام جدید اطلاعیهای به شرح زیر صادر کرد:
پرداخت حقوق مربوط به اردیبهشت ماه بیش از 5 میلیون نفر بازنشستگان و کلیه مستمریبگیران این سازمان، از ظهر روز سهشنبه 29 اردیبهشت آغاز و به تدریج طی 72 ساعت به ترتیب حروف الفبا و از طریق بانکهای عامل انجام خواهد شد.
همچنین پیرو اطلاعیه مورخ 22 اردیبهشت، به اطلاع میرساند؛ مستمری واریزی اردیبهشت ماه به صورت علیالحساب و بر اساس آخرین حکم سال گذشته بازنشستگان و مستمریبگیران خواهد بود و صدور احکام جدید مربوط به افزایش سالیانه و متناسبسازی سال 1405 تا پانزدهم خرداد انجام خواهد شد.
ضمنا با توجه به انجام فرایندها و اقدامات فنی مربوط به آمادهسازی و محاسبات احکام جدید و جلوگیری از اختلال در ارائه اطلاعات مربوطه از طریق سامانههای الکترونیکی در شرایط خاص اینترنت کشور، دریافت فیش حقوقی اردیبهشت ماه فعلا مقدور نیست و زمان آن متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید