شنبه / ۲۴ آبان / ۱۴۰۴
×
منوچهر متکی نماینده مردم تهران در مجلس دوازدهم ، طی یک برنامه منظم، ، طی ۱۷ ماه گذشته (از ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ تا ۲۱ آبان ۱۴۰۴)، ۵۰ دیدار مردمی مسجد‌محور برگزار کرده و به صورت مستقیم با هزاران نفر از شهروندان در تمام ۲۲ منطقه شهرداری تهران و اسلامشهر گفت‌وگو کرده است.
  • کد نوشته: 10103
  • منبع: اختصاصی
  • نوامبر 15, 2025
  • 4 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    منوچهر متکی نماینده مردم شریف تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی طی یکسال و نیم گذشته اهتمام ویژه‌ای به دیدار مستقیم و بدون واسطه با مردم حوزه انتخابیه خود داشته و در این راستا علاوه بر پیگری ملاقات های مستقیم مردمی در محل مجلس و دفتر دیدارهای مردمی خود، طی اقدامی ابتکاری به مساجد مختلف شهر تهران سرکشی کرده و در این دیدارهای مردمی، کلیه هموطنان می توانند بدون تشریفات و به طور مستقیم با نماینده خود ملاقات کرده و مشکلات خود را با ایشان در میان بگذارند.
    گفتنی است روال این جلسات به گونه ای است که نماینده مردم شنوای مشکلات و حرف های شهروندان بوده و برنامه ای برای سخنرانی یک طرفه وی وجود ندارد .
    بررسی پنجاه دیدار مردمی انجام شده طی این دوره زمانی گویای تنوع مساجد پوشش داده شده در شهر تهران بوده و انتخاب مسجد به عنوان نماد وحدت و دسترسی، دارای پیامی عمیق برای مردم و مسئولان است. طی این مدت زمانی، نماینده مردم تهران در ۴۶ مسجد متفاوت حضور یافته و در چهار مورد نیز با هدف پیگیری موارد ناتمام، در یک مسجد مجددا دیدار مردمی برنامه‌ریزی شده است.
    منوچهر متکی در این دیدارها همواره بر این نکته کلیدی تاکید داشت که نمایندگی واقعی و دفاع از حقوق مردم، یعنی رفتن به میان مردم و چه مکانی را می توان نیکوتر تر از خانه خدا برای این دیدارها انتخاب نمود.
    شهروندان در این دیدارها موضوعاتی چون مسکن و اجاره‌بها، ترافیک و حمل‌ونقل عمومی، آلودگی هوا و فضای سبز، اشتغال جوانان، حقوق بازنشستگان و برخی مشکلات اقتصادی و اجتماعی خود را مستقیماً با نماینده خود در میان گذاشته‌اند. به همین دلیل طبق هماهنگی های انجام شده در نشست‌های پنجاه‌گانه فوق، همواره شهردار منطقه یا معاونین وی در مسجد حضور داشته و به این ترتیب می‌توان اذعان داشت این مدل دیدارهای منظم و مسجد‌محور، یک الگوی نوین از ایفای وظیفه به عنوان نماینده پاسخگو است. علاوه بر این، پوشش صد درصدی مناطق تهران، نشان‌دهنده تعهد واقعی به عدالت جغرافیایی در نمایندگی است.
    گفتنی است پنجاهمین دیدار مسجد محور منوچهر متکی، چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴، پس از نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع الزهرا واقع در منطقه ۳، خیابان نلسون ماندلا (جردن)، کوچه روانپور برگزار شد.
    تحلیل دقیق دیدارهای انجام شده نشان می‌دهد، هیچ منطقه‌ای از تهران بزرگ از دیدارهای مردمی دکتر متکی جا نمانده است اما تاکید بر پوشش بیشتر مناطق دارای مشکلات بیشتر بوده و به این ترتیب مردم منطقه ۲ و ۳ هر کدام با ۶ دیدار، منطقه ۴ با ۴ دیدار ، منطقه ۵ با ۳ دیدار و مناطق۱- ۶ تا ۲۲ و اسلامشهر هر کدام حداقل ۱ دیدار با نماینده خود داشته داشته اند.
    در این پنجاه دیدار مسجد محور، ۹۲ درصد مساجد غیر تکراری بوده و میانگین فاصله زمانی حضور در دو مسجد، ۷.۴ روز بوده و به این ترتیب تقریبا هفته ای یک دیدارمستقیم مسجد محور بین نماینده و مردم برگزار شده است.
    در خاتمه گفتنی است این دیدارها ادامه داشته و تلاش می شود ارتباط مستقیم بین نماینده و مردم به میزبانی مساجد شهر تهران، همچنان تداوم داشته و مردم قادر هستند بدون هیچ واسطه و تشریفاتی به طور رودر رو با نماینده خود ملاقات کرده و مشکلات و نقطه نظراتشان را به وی منتقل کنند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *