دوشنبه / ۳۱ فروردین / ۱۴۰۵
×
فرمانده کل انتظامی کشور شکست سنگین آمریکا در فرودگاه متروکه حوالی اصفهان را تشریح کرد.
  • کد نوشته: 12748
  • آوریل 20, 2026
  • 3 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به عملکرد طرح نوروزی پلیس، اظهار کرد: طرح نوروزی از 25 اسفند تا 14 فروردین اجرا شد و در این بازه زمانی بیش از 600 میلیون تردد در جاده‌های کشور به ثبت رسیده است.

    وی گفت: این میزان تردد از 9 اسفند تا 14 فروردین، نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 9 درصد افزایش داشته که نشان‌دهنده رشد قابل توجه سفرهای نوروزی است.

    فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: با وجود این حجم بالای تردد، شاهد یک اتفاق مثبت بودیم و آن کاهش نزدیک به 52 درصدی تصادفات در جاده‌های کشور است. سردار رادان بیان کرد: آمار دقیق تلفات معمولاً توسط پزشکی قانونی اعلام می‌شود، اما با توجه به کاهش محسوس تصادفات، پیش‌بینی ما این است که میزان تلفات ناشی از حوادث رانندگی نیز کاهش یافته باشد.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات نوآورانه پلیس در مدیریت ترافیک اشاره کرد و گفت: برای نخستین‌بار در محور تهران–پردیس، تجربه یک‌طرفه‌سازی دوطرفه مسیر را اجرا کردیم؛ به این معنا که هر دو لاین یک طرف از اتوبان به صورت یک‌طرفه برای تخلیه بار ترافیکی مورد استفاده قرار گرفت.

    سردار رادان افزود: این اقدام که پیش از این سابقه نداشت، تأثیر قابل توجهی در روان‌سازی تردد داشت به‌طوری‌که زمان ماندگاری خودروها که ممکن بود تا 6 ساعت طول بکشد، به کمتر از یک ساعت کاهش یافت. وی تأکید کرد: این تجربه موفق نشان داد که استفاده از روش‌های نوین و تصمیم‌گیری‌های به‌موقع می‌تواند نقش مهمی در مدیریت ترافیک ایفا کند.

    فرمانده کل انتظامی کشور همچنین به وضعیت امنیتی مرزها اشاره کرد و گفت: در جریان تحولات اخیر، برخی از مقرهای انتظامی و مرزبانی در استان‌های مرزی مورد هدف دشمن قرار گرفت که هدف از این اقدامات، ایجاد بستر برای نفوذ اشرار، عناصر ضدانقلاب و وطن‌فروشان به داخل کشور بود.

    وی خاطرنشان کرد: با تغییر سریع تاکتیک‌ها و بهره‌گیری از تجربیات گذشته، نیروهای انتظامی و مرزبانی توانستند این تهدیدات را به‌خوبی مدیریت کنند و اجازه تحقق اهداف دشمن را ندهند.

    سردار رادان با تأکید بر پایداری نیروهای مستقر در مرزها گفت: با وجود حملات و فشارها، همکاران ما با استقرار در سنگرها و با آمادگی کامل، مأموریت خود را انجام می‌دهند و امنیت مرزها در شرایط کنونی قابل مقایسه با گذشته نیست.

    وی افزود: نیروهای مرزبانی با تجهیزات کامل در مرزها مستقر هستند و در کنار آن، یگان‌هایی از سپاه و ارتش نیز برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی حضور دارند.

    فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: اقدامات نیروهای مسلح به‌ویژه برخورد با مقرهای ضدانقلاب در عمق، موجب شده است که این عناصر در حال حاضر بیش از هر چیز به دنبال حفظ جان خود باشند و امکان نفوذ و گسترش در داخل کشور را نداشته باشند.

    سردار رادان  تأکید کرد: این هماهنگی و اقتدار میان نیروهای مسلح، پیام روشنی برای دشمنان دارد و نشان می‌دهد امنیت کشور با قدرت و هوشمندی تأمین می‌شود.

    زمین‌گیر شدن 78 سارق با تیر پلیس

     فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اقدامات پلیس در شرایط خاص کشور اظهار کرد: در شرایطی که مردم درگیر دفاع و میدان‌داری هستند، به هیچ عنوان قابل قبول نیست عده‌ای به خود اجازه تعرض به اموال مردم را بدهند.

    وی گفت: بر اساس قولی که پیش‌تر داده بودیم، با سارقان برخورد قاطع انجام شد و تاکنون بیش از 78 نفر از سارقان با اقدام مسلحانه همکاران ما زمین‌گیر شده، دستگیر یا از چرخه جرم خارج شده‌اند.

    فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: این پیام روشن پلیس است که در زمان جنگ، امنیت مردم خط قرمز ماست و هرگونه تعدی به اموال شهروندان با شدیدترین برخورد مواجه خواهد شد.

    سردار رادان در ادامه به اقدامات پلیس در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در این حوزه نیز حدود 900 نفر که اقدام به تشویش اذهان عمومی می‌کردند، شناسایی شدند و مورد رصد و نفوذ اطلاعاتی قرار گرفتند. وی افزود: از این تعداد، بیش از 400 نفر که تصاویر و اطلاعات از محل‌های اصابت منتشر می‌کردند، دستگیر شدند.

    وی با اشاره به نقش برخی عناصر در همکاری مستقیم با دشمن تصریح کرد: در میان این افراد، کسانی بودند که علاوه بر ارسال تصاویر، اقدام به ارائه گرا به دشمن می‌کردند و نتایج اقدامات خود را نیز منتشر می‌کردند که این افراد نیز شناسایی و بازداشت شدند.

    فرمانده کل انتظامی کشور همچنین از برخورد با جریان‌های معاند در فضای مجازی خبر داد و گفت: بیش از 700 نفر از عناصر فعال در جریان‌های سلطنت‌طلب که اقدام به فعالیت‌های ضد امنیتی می‌کردند، دستگیر شده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.

    سردار رادان افزود: در حوزه مقابله با تجهیزات غیرمجاز نیز بیش از 200 نفر که در زمینه استفاده و توزیع تجهیزات ارتباطی خاص فعالیت داشتند، دستگیر شدند.

    وی در ادامه به وعده قبلی پلیس درباره برخورد با اغتشاشگران اشاره کرد و گفت: ما هرگز اغتشاشگران و کودتاگران دی‌ماه را فراموش نمی‌کنیم و در همین راستا، در جریان تحولات اخیر بیش از 400 نفر از عناصر شناسایی‌شده در اغتشاشات دستگیر شدند.

    فرمانده کل انتظامی کشور همچنین از دستگیری عناصر مرتبط با گروه‌های تروریستی خبر داد و تصریح کرد: در این مدت بیش از 100 نفر از افراد مرتبط با سرویس‌ها و گروه‌های تروریستی شناسایی و دستگیر شدند.

    وی با اشاره به کشفیات گسترده در حوزه سلاح و تجهیزات گفت: در عملیات‌های انجام‌شده، بیش از 3000 قبضه سلاح کشف شد و همچنین مقادیر قابل توجهی فشنگ جنگی و سلاح سرد که قصد ورود به کشور را داشتند، ضبط شد. در همین رابطه بیش از 61 هزار و 200 نفر از متخلفان نیز دستگیر شدند.

    سردار رادان ادامه داد: با تلاش‌های اطلاعاتی صورت‌گرفته، بیش از 6000 قلم تجهیزات جاسوسی که برای فعالیت‌های خرابکارانه وارد کشور می‌شد، شناسایی و توقیف شد و عوامل مرتبط با آن نیز دستگیر شدند.

    وی توضیح داد: این تجهیزات شامل ردیاب‌ها، دوربین‌های مخفی، آشکارسازهای جاسوسی، سیم‌کارت‌های خاص، میکروفون‌های بسیار کوچک، دوربین‌های مداربسته خاص و تجهیزات پیشرفته ارتباطی بوده است.

    فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر رویکرد قاطع پلیس گفت: ما پیش از این نیز اعلام کردیم هر فردی که به دعوت دشمن پاسخ دهد، همانند دشمن با او برخورد خواهد شد و در این مسیر، هیچ‌گونه مماشاتی وجود ندارد.

    سردار رادان خاطرنشان کرد: با اقدامات پیش‌دستانه پلیس و همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی از جمله وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات و نیروهای بسیج و سپاه، ضربات سنگینی به سازمان رزم دشمن در فضای مجازی وارد شده است.

    وی با اشاره به اهداف دشمن در حمله به مراکز انتظامی گفت: در جریان تحولات اخیر، دشمن مراکز انتظامی را از پاسگاه‌های مرزی تا مراکز در پایتخت مورد هدف قرار داده که این نشان‌دهنده اهمیت و نقش کلیدی حوزه انتظامی در تأمین امنیت کشور است و البته این اقدامات خللی در مأموریت پلیس ایجاد نکرده است.

    انهدام عملیات دشمن با هم‌افزایی نیروهای مسلح

    فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به خنثی‌سازی یک عملیات دشمن اظهار کرد: هدف دشمن یک هدف بلند و پیچیده بود که با لطف الهی و تلاش نیروهای عملیاتی، این اقدام متوقف و با شکست مواجه شد.

    وی گفت: این موفقیت حاصل همت و هماهنگی مثال‌زدنی میان یگان‌های تکاوری فراجا، نیروهای وزارت اطلاعات، سپاه و ارتش بود که هر کدام در حوزه مأموریتی خود نقش‌آفرینی مؤثری داشتند.

    فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه با اشاره به برخی ادعاهای مطرح‌شده از سوی دشمن افزود: ادعای استفاده از هواپیماهای قدیمی در چنین عملیات پیچیده‌ای کاملاً بی‌اساس است، چرا که هیچ کشوری برای یک عملیات مهم و پیچیده، از تجهیزات ناکارآمد استفاده نمی‌کند.

    سردار رادان تصریح کرد: دشمن در این عملیات به شدت غافلگیر شد و به دلیل استیصال، حتی اقدام به هدف قرار دادن برخی از واحدهای خود کرد و در نهایت ناچار به عقب‌نشینی و فرار از منطقه شد.

    وی ادامه داد: نخستین اصابت‌ها به تجهیزات دشمن، توسط نیروهای یگان تکاوری و با استفاده از سلاح‌های نیمه‌سنگین از جمله دوشکا و توپ‌های مربوطه انجام شد که نقش تعیین‌کننده‌ای در متوقف کردن پیشروی دشمن داشت.

    فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر آمادگی بالای نیروهای انتظامی گفت: دشمن هرگز تصور نمی‌کرد که یگان‌های تکاوری پلیس بتوانند چنین ضربه‌ای به آن وارد کنند و همچنین سطح هماهنگی میان نیروهای انتظامی، سپاه، ارتش و وزارت اطلاعات نیز برای آن‌ها غیرقابل پیش‌بینی بود.

    سردار رادان افزود: در این عملیات، فرمانده انتظامی استان اصفهان و فرمانده سپاه به‌صورت میدانی و حتی با حضور در صحنه، هدایت عملیات را بر عهده داشتند و استاندار و مسئولان وزارت اطلاعات نیز در محل حضور پیدا کردند.

    وی خاطرنشان کرد: این سطح از هماهنگی و حضور میدانی مسئولان، به‌ویژه در مناطق خاص از جمله حوزه‌های کویری، نقش مهمی در موفقیت عملیات و شکست دشمن ایفا کرد.

    فرمانده کل انتظامی کشور در پایان تأکید کرد: این تجربه نشان داد که هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف امنیتی و نظامی، ضامن اصلی تأمین امنیت کشور در شرایط پیچیده و تهدیدات ترکیبی است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *