پنجشنبه / ۲۷ فروردین / ۱۴۰۵
×
روابط عمومی سپاه پاسداران از رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته جاسوسی دشمن در اندیمشک خبر داد.
  • کد نوشته: 12270
  • مارس 14, 2026
  • 12 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد مسلح در آسمان شهرستان اندیمشک خبر داد.

    بر اساس این گزارش، یک فروند پهپاد مسلح از نوع “هرمس” که قصد نفوذ به حریم هوایی کشور را داشت، توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور رهگیری و منهدم شد.

    روابط عمومی سپاه در این اطلاعیه اعلام کرد که این عملیات پدافندی با موفقیت کامل انجام شد و پهپاد متخاصم پیش از رسیدن به اهداف موردنظر، در آسمان اندیمشک منهدم گردید.

    در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: با احتساب این مورد، تعداد کل پهپادهای منهدم‌شده توسط پدافند هوایی کشور تا این لحظه به 113 فروند رسید.

    روابط عمومی سپاه همچنین از ساقط شدن 4 فروند پهپاد از انواع مختلف تنها در شب جاری توسط پدافند خبر داد و افزود: شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور در آماده‌باش کامل است و هرگونه تعرض به حریم هوایی ایران را با پاسخ قاطع مواجه خواهد کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *