اکونومیست: سطح فساد در اوکراین بیداد میکند
درخواست عجیب AFC توسط استقلال رد شد/ بصره گزینه نهایی برای میزبانی
چگونه ایران در شهریور ۲۰ به شاهراه جنگ متفقین تبدیل شد؟
رفتار ریاکارانه ترامپ علیه مردم ایران سوژه کاریکاتور کمال شرف شد
حمایت آمریکا از رژیم جولانی؛ سوریه از لیست کشورهای حامی تروریسم حذف شد
گوترش: زمان آن رسیده کشورهای بزرگ محدودیت قدرت خود را درک کنند
برگزاری جشن مردمی «امت احمد» در مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) تا جمکران
اعلام وضعیت اضطراری جنگنده F-35 آمریکا در حریم هوایی عربستان
جبارعلی ذاکری از توافق با ترکمنستان برای ساخت دو خط جدید ریلی در مرز ریلی سرخس خبر داد و اظهار کرد: موضوع افزایش یک خط ریلی نرمال و یک خط عریض بین دو ایستگاه سرخس ایران و ترکمنستان از جمله مهمترین موضوعات مورد گفتوگو با مدیران اجرایی راه آهن ترکمنستان بود.
وی با تاکید بر اهمیت افزایش تعداد خطوط مبادله ای در توسعه مراودات ریلی بین دو کشور، افزود: راه آهن های ایران و ترکمنستان در خصوص اجرایی شدن این تصمیم مشترک به توافق رسیده اند و قرار است جلسات کارشناسی میان راه آهن های دو کشور برگزار شود.
وی درباره رسوب بار صادراتی در مرز سرخس گفت: موضوع واگن های پُر در مرز سرخس نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد راه آهن ترکمنستان 200 تا 300 واگن ازبک را به ناوگان حمل و نقل ریلی دو کشور اضافه کنند تا از این طریق، ضمن افزایش ظرفیت جابهجایی بار بین المللی، سرعت بازرگانی ریلی در این مسیر افزایش یابد.
دیدگاهتان را بنویسید