رهبر انقلاب:آمریکا در منطقه جایگاهی ندارد/ پایان رژیم صهیونی نزدیک است
هشدار وزارت بهداشت درباره ذبح غیربهداشتی دام در عید قربان
هشدار درباره وضعیت بلیتفروشی جام جهانی 2026
ثبات نرخ دلار و درهم در مرکز مبادله/ قیمت یورو رشد کرد
هاآرتص: کشورهای منطقه به دنبال ائتلاف با ایران هستند
صدور هشدار هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه
واکنش کنسولگری ایران در هند به لفاظی های جدید ترامپ
شرایط تغییر مدرسه در مرداد و شهریور؛ ثبت نام آنلاین ۱۵۰ هزار دانش آموز
آیین گرامیداشت روز خبرنگار شامگاه شنبه (۱۸ مردادماه) با حضور محمدباقر قالیباف و خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران پارلمانی و با عنوان «از ایران بگو؛ روایت حقیقت، شجاعت میخواهد»، در بهارستان برگزار شد و رئیس مجلس در این مراسم، در سخنان کوتاهی ضمن تبریک فرارسیدن روز خبرنگار و گرامیداشت یادوخاطره شهدای خبرنگار خصوصا تعدادی از اهالی رسانه که در جنگ اخیر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، گفت: این روز بیانگر اهمیت نگاه، قلم و زبان است.
وی با بیان اینکه «جنگ اخیر به هیچ عنوان قابل مقایسه با هشت سال دفاع مقدس نبود»، افزود: در سفر اخیر به ژنو برای حضور در ششمین اجلاس روسای مجالس جهان و دیدارها با روسای پارلمان ها و گروه های مختلف، باز ثابت شد که مسئله جنگ شناختی و جنگ رسانه به مراتب موثرتر از جنگ سخت و نظامی است.
وی توضیح داد: در جریان این سفر به وضوح دیدیم که جنگ روایت ها همچنان ادامه دارد. رسالت و میدان برای تقابل در این نبرد رسانهای و شناختی در دستان خبرنگاران است؛ هر چند ما مسئولان نیز باید در انتقال اطلاعات و روایت ها، بستر و محتوای لازم را فراهم کنیم.
وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، گفت: انسجامی که در جنگ اخیر در کشور شاهد بودیم مصداق عینی آیه شریفه «مِنۡ حَیۡثُ لَا یَحۡتَسِبُۚ» است؛ برای هیچ فردی قابل تصور نبود و این کار عظیم برگرفته از فرهنگ و تمدن عمیق ایران است.
قالیباف اضافه کرد: مردم شجاعانه و با جوانمردی همه موضوعات را کنار گذاشتند و ایستادند؛ طوری که تمامی تحلیل های دستگاه های اطلاعاتی موساد و سیا با شوک روبرو شدند از این رو حفظ این موضوع برای ما مسئولان و خبرنگاران وظیفه مهم و اساسی است و نباید اجازه دهیم عده ای با زبان، قلم خود و مسئولان با عمل و کارکرد خود، انسجام، وحدت و یکپارچگی که نتیجه جنگ اخیر بود را تضعیف کنند.
وی در پایان گفت؛ امیدوارم همه ما وفادار خون شهدا، خدمتگزار مردم و مدافع وطن و اسلام باشیم. همه ما مسئولان باید با همه وجود برای رفع مشکلات کشور و برداشتن موانع از پیش پای مردمی که با انسجام و وحدت خود مقابل دشمن ایستادهاند، تلاش کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید