کارشکنی آمریکا به هواداران فوتبال رسید/ بلیت تماشاگران ایرانی سلب شد
حمایت قاطع مجلس از نیروهای مسلح؛ اهمیت میدان، خیابان و دیپلماسی
سقوط بالگرد نظامی آمریکا نزدیک تنگه هرمز
تقدیر فرماندهی کل سپاه از مداحان و هنرمندان حاضر درکنار مردم مبعوث شده
جلسه مجلس با دولتیها درباره افزایش قیمت و کمبود دارو
روزنامه صهیونیستی: ایران حرف آخر را زد
پروازهای شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برقرار شد
گزینههای «بد و بدتر» ترامپ در مذاکرات آتشبس با ایران 
به گزارش کانون، محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) توضیح داد: پرداخت سود سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت از امروز(چهارشنبه) آغاز و به مدت 48 ساعت به طول میانجامد.
وی گفت: شرکت سپرده گذاری مرکزی اطلاعات سهامداران سهام عدالت را به بانکهای عامل ارسال کرده است تا فرایند واریز سود از امروز عملیاتی شود.
او با بیان اینکه مبلغ سود پرداختی با توجه به میزان سبد سهام عدالت هر سهامدار متفاوت خواهد بود، تاکید کرد: دارندگان سبد سهام عدالت 492 هزار تومانی مبلغ 352 هزار تومان، 532 هزار تومانی مبلغ 380 هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی 716 هزار تومان سود دریافت خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد : این شرکت با همکاری سازمان امور مالیاتی پس از پرداخت مالیات بر ارث متوفیان، سود بیش از یک میلیون متوفی مشمول سهام عدالت را، که فرایند تقسیم سهام خود را در سامانه میراث تکمیل کرده اند، امروز همزمان با پرداخت سود مرحله سوم، پرداخت می کند.
این گزارش حاکی است مراحل اول و دوم سود سهام عدالت سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1401 در اواخر آذر و اسفندماه سال گذشته به حساب بیش از 43 میلیون سهامدار واریز شد.
دیدگاهتان را بنویسید