برگزاری اجتماع عظیم شیرخوارگان حسینی در بیش از 45 کشور جهان
عراقچی: آمریکا مسئول اجرای توافق است و حملات علیه لبنان باید متوقف شود
پاکستان: امیدواریم تفاهم ایران و آمریکا زمینه ساز توافق نهایی باشد
شکست تحقیرآمیز آمریکا؛ ایران موازنه قدرت در هرمز را تغییر داد
بهروز رضوی درگذشت/ جزئیات مراسم تشییع
وام 160 هزار واحد نهضت ملی مسکن 850 میلیون تومان شد
برنامه روز ششم جام جهانی؛ ایران وارد میشود
اعلام آمادگی 4کشور اروپایی برای لغو تحریمهای هستهای ایران
به گزارش کانون، منوچهر متکی، نماینده مردم شریف تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس فردا به منظور دیدار مستقیم و بررسی مشکلات مردم حوزه انتخابیه خود به منظور ادای فریضه نماز مغرب و عشا در مسجد جامع محمدیه واقع در سیدخندان ابتدای بزرگراه سردار سلیمانی (رسالت) خیابان شهید کابلی حضور خواهد داشت و کلیه شهروندانی که مایل به دیدار مستقیم و بدون تکلف با نماینده خود هستند، می توانند در این مسجد حضور یافته و مشکلات خود را با ایشان در میان بگذارند.
متکی در این رابطه گفت: همانطور که پیش از انتخابات در مساجد حاضر شده و برای تبلیغات با مردم در ارتباط بودیم، اکنون نیز وظیفه داریم در همین مکان مقدس در خدمت مردم و ولی نعمتان واقعی کشور و انقلاب بوده و برای رفع مشکلات آن ها تلاش کنیم.
گفتنی است این دیدار، بیست و دومین نشست مسجد محور منوچهر متکی در مناطق مختلف شهرهای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بوده و روال این جلسات به گونه ای است که نماینده مردم شنوای مشکلات و حرف های شهروندان بوده و برنامه ای برای سخنرانی یک طرفه وی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید