دیدار نمایندگان ایران، روسیه و چین با گروسی پیش از نشست شورای حکام
کار پرسپولیس مقابل تراکتور خیلی سخت است؛ سروش از لیست خروج خارج شد
ناترازی بانکها؛ مسئلهای موردی یا ساختاری؟
فراخوان تعیین تکلیف ۱۷۰۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی
کاهش ۳۵ درصدی ذخایر سدهای مازندران
ماکرون: اروپا به الحاق کرانه باختری به شدت پاسخ خواهد داد
آمادگی پلیس راه مازندران برای مدیریت ترددهای زمستانی
آمادگی رژیم صهیونیستی برای تهاجم گسترده در کرانه باختری
دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا در نخستین واکنش به مذاکرات غیر مستقیم کشورش با ایران در مسقط و در سخنانی از داخل هواپیمای ایر فورس وان که هواپیمای ریاست جمهوری آمریکاست، اعلام کرد: مذاکرات میان واشنگتن و تهران بهخوبی پیش میرود و در مسیر درستی قرار دارد.
وی همچنین در ادامه اظهاراتش تأکید کرد: آمریکا از طریق تعرفههای گمرکی، درآمد زیادی به دست خواهد آورد.
ترامپ افزود: روز دوشنبه اطلاعات بیشتری درباره صنعت نیمهرساناها دریافت خواهد کرد.
شامگاه شنبه نیز کاخ سفید در خصوص مذاکرات غیر مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا در عمان اعلام کرد: مذاکرات با ایران بسیار مثبت و سازنده بود.
در بیانیه صادره از سوی کاخ سفید در این خصوص آمد: ویتکاف (نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا) به عراقچی اطمینان داد که دستوراتی از ترامپ دریافت کرده است تا در صورت امکان، اختلافات دو کشور را از طریق گفتگو و دیپلماسی حل کند.
بیانیه مذکور اضافه کرد: این مسائل بسیار پیچیده هستند و ارتباط امروز ویتکاف، فرستاده ویژه گامی رو به جلو برای دستیابی به یک نتیجه دوجانبه سودمند بود.
طرفین توافق کردند که شنبه آینده دوباره با هم دیدار کنند.
دیدگاهتان را بنویسید