تخریب کلیسای انجیلی مشهد، حذف بخشی از حافظه معماری ایرانی
ولایتی: صلح پایدار از درون موازنه قدرت میروید نه از دل سراب تعهدات بیپشتوانه
یمن و تنگه راهبردی بابالمندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد
دولت ترامپ بهطوررسمی از طرح صندوق 1.8میلیارددلاری عقب نشست
روایت خنثیسازان از بمب سنگرشکن عملنکرده در فراجا
آغاز پیشفروش بلیت قطارهای مسافری برای 17 تا 31 خرداد
پوتین: برخی محدودیت تسلیحاتی را نادیده میگیرند
۲۶ بازیکن تیم ملی فوتبال ایران ویزا گرفتند/ رئیس و ۱۲ نفر دیگر رد شدند
به گزارش کانون، حجت الاسلام والمسلمین علی حبیبیان در نشستی با محمد جواد دانشیار، جانشین ستاد عملیات عمره مدینه گفت : مشکلات و مسائل زائران از جمله تاخیر در پروازها باید برطرف شود.
مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مدینه با تاکید بر لزوم پیگیری حقوق زائرین و پرداخت خسارت تاخیرهای غیر عادی و طولانی مدت در پرواز زائران به عمره مفرده افزود: علاوه بر آن هزینه هایی که مسافران پرداخت کردهاند و به علت تاخیر در پرواز نتوانسته اند از آنها بهره مند شوند باید به زائران برگردانده شود.
وی در ادامه به برنامه های آموزشی و فرهنگی زائران اشاره کرد و گفت: باید برای ارائه خدمات بیشتر به زائران و استفاده از ظرفیت ها حداکثر تلاش را به کارگیری کنیم و بازدید از هتل های مدینه که زائران ایرانی در آنها اقامت دارند ادامه یابد.
محمدجواد دانشیار جانشین ستاد عملیات عمره مدینه هم در این نشست گفت: مدیران کاروان هایی که پرواز آنها بیش از 8 ساعت تاخیر داشتند، پس از بازگشت زائران از سفر عمره، موضوع را پیگیری نمایند تا خسارت های ناشی از تاخیر در پرواز به حساب آنها عودت داده می شود.
وی بازدید از هتل ها را راهکاری مناسب برای شنیدن صدای زائران دانست و گفت: ستاد عملیات عمره مدینه آماده است همانند چند روز گذشته همراه با هیئت بعثه مقام معظم رهبری به صورت سرزده یا از پیش اعلام شده از هتل ها و مراکز خدمات دهی به زائران بازدید کند.
دیدگاهتان را بنویسید