امروز جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۰
کد خبر: ۳۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۹

محمد کرم، مدیر توسعه شرکت 'امرسون' در منطقة خاورمیانه وآفریقا گفت : در کشورهای عربی ، هر شهروند به تنهائی سالی 250 کیلوگرم غذا را به هدر می دهد که این مقدار در اعیاد و مناسبت ها به 300 تا 350 کیلوگرم می رسد.

 
بر اساس گزارش سازمان خواربار جهانی، دو سوم مواد غذایی در جهان دور ریخته می شود که معادل یک میلیارد و300 میلیون تن در سال است. در حالیکه برای از بین بردن قحطی وگرسنگی در جهان یک چهارم همین غذایی که مردم دنیا دور می ریزند، کافی است.ارزش مواد غذایی که سالانه در کشورهای صنعتی دور ریخته می شود حدود 680 میلیون دلار است. این مقدار در کشورهای در حال توسعه به 300 میلیون دلار در سال می رسد.فائو ، نبود فرهنگ وآگاهی لازم را از مهمترین دلایل اسراف در مصرف مواد غذایی در جهان برشمرد.
 
 برای تولید یک عدد سیب رسیده ، 70 لیتر و برای تهیه یک ساندویج همبرگر دو هزار و500 لیتر آب مصرف می شود.بر اساس گزارش های پیشین سازمان خواروبار جهانی ، 795 میلیون نفر در جهان، در سالهای 2014 تا 2016، از گرسنگی و سوء تغذیه رنج می بردند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
مطبوعات و خبرگزاریها