حضور وزیر پیشنهادی دفاع در مجلس/ تشکیل کمیته ترک فعل در بخش خودرو
اژهای: جنگ فرصت توسعه هوش مصنوعی داخلی را فراهم کرد
عملیات گسترده موشکی و پهپادی یمن به فرودگاهها و مراکز نظامی عربستان
۳۰ درصد بازنشستگان تأمیناجتماعی خانه ندارند
شکاف 31 دلاری نفت فیزیکی و کاغذی؛ قیمت بشکه واقعی به 131 دلار رسید
فاکس نیوز: تنها یک ناو آمریکایی در منطقه باقی مانده است
کالابرگ گروه اول شارژ شد
معیشت معلمان در وضعیت مطلوبی نیست/افزایش حقوق نیازمند تأمین منابع
علی کشوری سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس شورای اسلامی از اعلام تاریخ اولیه برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا خبر داد و گفت: با پیگیری ستاد انتخابات و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس شورای اسلامی، تاریخ پیشنهادی اولیه مهر بود که با توجه به حوادث دیگر، برگزار نشد و شورایعالی امنیت ملی اعلام کرد: ۲ ماه پس از پایان جنگ، انتخابات برگزار شود.
وی افزود: در ادامه پیگیریها در نهایت قرار شد، نیمه اول آبان در یکی از روزهای هشتم یا پانزدهم آبان، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار شود.
سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس شورای اسلامی همچنین در تشریح فرآیند برگزاری انتخابات گفت: در برخی مناطق کشور، ممکن است امکان برگزاری انتخابات نباشد و به این ترتیب، احتمال میرود انتخابات به صورت سراسری نباشد، اما سازوکار اجرایی و نظارتی متفاوتی خواهد داشت.
علی کشوری تأکید کرد: مقرر شد وزارت کشور و نهادهای مرتبط، مناطقی که امکان برگزاری انتخابات نیست را مشخص کند و در سایر مناطق، برگزار شود.
دیدگاهتان را بنویسید