استقلال در آزمون سخت امان؛ مأموریت دشوار ساپینتو برای بازگشت آسیایی
آغاز هشتمین جلسه بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵
فعالیت سامانههای بارشی فعلا تمام شد؛ ورود موج هوای گرم به کشور
زلنسکی: با پیشنهاد آمریکا برای آتشبس بیقید و شرط موافقیم
ماجرای ارسال پیامک ورود به محدوده طرح ترافیک چیست؟
واکنش تند حماس به اقدام متجاوزانه صهیونیستها
بازداشت 3 عضو شبکه تروریستی سلطنتطلب در پرند
ترامپ مذاکرات ایران-آمریکا در ژنو را بسیار مهم خواند
روابط عمومی سپاه ناحیه حضرت حیدر کرار(ع) اعلام کرد: با اشراف اطلاعاتی و اقدامات فنی دقیق سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات این سپاه، سه نفر از عناصر فعال و وابسته به جریان تروریستی سلطنتطلب شناسایی شدند.
این عوامل طی یک سلسله عملیات جداگانه و پیدرپی دستگیر و پس از تکمیل تحقیقات اولیه، با دستور مقام قضایی روانه زندان شدند.
بر اساس این گزارش، بازداشتشدگان شامل دو مرد و یک زن هستند که طبق مستندات موجود، یکی از این عوامل علاوه بر انجام اقدامات هنجارشکنانه، اتهام توهین به ساحت مقدس اهل بیت(ع) و مقدسات دینی را نیز در پرونده خود دارد.
روابط عمومی سپاه ناحیه پرند در پایان با تأکید بر قاطعیت نیروهای امنیتی تصریح کرد: برخورد با مخلان امنیت و هتاکان به مقدسات خط قرمز محسوب شده و این اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی تا دستگیری آخرین نفر از این عوامل تروریستی ادامه خواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید