چهارشنبه / ۸ بهمن / ۱۴۰۴
×
فرانسه خواستار خارج شدن نام سپاه از گروه های تروریستی شده است.
  • کد نوشته: 11518
  • منبع: ایسنا
  • ژانویه 28, 2026
  • 1 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

     منابع دپلماتیک اروپایی به خبرگزاری رویترز گفتند که اتحادیه اروپا قصد دارد در نشست روز پنج‌شنبه خود درباره تحولات ایران، 20 فرد و نهاد ایرانی را ذیل فهرست تحریم خود ببرد.

    طبق گزارش رویترز تحریم‌های جدید محدودیت‌هایی را در زمینه صادرات قطعاتی که ایران از آنها برای ساخت پهپاد و موشک استفاده می‌کند وضع خواهد کرد. همچنین چند فرد و نهاد نیز به بهانه «کمک به روسیه» در جنگ با اوکراین در لیست تحریم‌ها قرار خواهند گرفت.
    در این میان برخی اعضای اتحادیه اروپا خواستار گنجاندن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست کذایی «گروههای تروریستی» شده بودند، وزیر خارجه ایتالیا نیز روز دوشنبه با تغییر موضع پیشین این کشور، خواستار چنین اقدامی شد، اما اکنون فرانسه به تنها مخالف گنجاندن نام سپاه در لیست موسوم به گروههای تروریستی تبدیل شده است.

    به گفته دیپلمات‌های اروپایی، پاریس نگران این است که با چنین اقدامی، کانال‌های ارتباطی با تهران به طور کامل قطع شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *