جمعه / ۲ آبان / ۱۴۰۴
×
با دستور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، هواپیمای آب‌پاش و تجهیزات اطفای حریق برای کنترل آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم به صورت فوری به خوزستان اعزام خواهد شد.
  • کد نوشته: 7501
  • منبع: تسنیم
  • جولای 22, 2025
  • 47 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • در دیدار سید محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان با حسین ساجدی‌نیا رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، که روز دوشنبه 30 تیرماه در تهران انجام شد، دستور اعزام فوری هواپیمای آب‌پاش و تجهیزات لازم برای مهار آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم صادر شد.

    استاندار خوزستان در این نشست با اشاره به پیامدهای زیست‌محیطی و تنفسی ناشی از دود این آتش‌سوزی، به ویژه در شهرستان‌های دشت‌آزادگان و هویزه، خواستار تسریع در اقدامات اطفای حریق شد.

     بنا بر اعلام استانداری خوزستان ساجدی‌نیا نیز بر بسیج تمامی دستگاه‌های اجرایی از جمله بهداشت و درمان و شهرداری‌ها برای مدیریت بحران و حمایت از شهروندان تأکید کرد.

    این تصمیم پس از نشست قبلی استاندار خوزستان با مسئولان عراقی و پیگیری‌های مستمر در سفر به تهران گرفته شد تا از گسترش پیامدها و خسارت‌های ناشی از این حریق جلوگیری شود. 

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *