دوشنبه / ۱۲ آذر / ۱۴۰۳
×
سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور طی روز دوشنبه از بارش باران، رعدوبرق و وزش باد طی امروز تا روز چهارشنبه در برخی استان‌هاخبر داد.
  • کد نوشته: 2472
  • منبع: سازمان هواشناسی
  • نوامبر 9, 2024
  • 16 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    به گزارش کانون، بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در غرب سواحل دریای خزر، اردبیل، ارتفاعات زاگرس مرکزی و برخی مناطق خراسان رضوی بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده است. فردا یکشنبه در اکثر مناطق کشور آسمان صاف تا قسمتی ابری است.

    روز دوشنبه با ورود سامانه بارشی از شمال غرب کشور در شمال غرب، غرب،‌ به‌تدریج سواحل غربی دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز بارش باران و وزش باد روی می‌دهد. روز سه‌شنبه بارش‌ها در سواحل دریای خزر ادامه دارد.

    در مناطقی از غرب، شمال غرب و دامنه‌های البرز مرکزی و شرقی بارش‌های پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

    روز چهارشنبه بارش‌ها در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز تقویت شده و در مناطقی از شمال غرب، مرکز و شمال شرق کشور رگبار، رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد.

    طی 2 روز آینده در شمال شرق و شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک پیش‌بینی شده است. امروز و فردا خلیج‌فارس مواج است.

    هشدار نارنجی کاهش محسوس دما و تداوم سرما

    زمان پایان: شنبه 1403/08/19

    نوع مخاطره: کاهش محسوس دما بین 8 تا 12 درجه سلسیوس

    منطقه اثر:

    شنبه 1403/08/19: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، نیمه شمالی کردستان، دامنه و ارتفاعات در استان‌های اردبیل، گلستان، سمنان و مرکز کرمان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی.

    اثر مخاطره: آسیب به محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی.

    توصیه: تسریع در برداشت چغندرقند، سیب‌زمینی و پیاز (آذربایجان غربی)، سویا و انگور (اردبیل)، محصولات باغی (آذربایجان شرقی)، ذرت و زعفران (خراسان رضوی)، آفتابگردان، صیفی‌جات و ذرت (خراسان شمالی)، ذرت و پنبه (خراسان جنوبی) تسریع در کشت غلات پاییزه، استفاده از کودهای پتاسه و کودهای کامل میکرو در مزارع گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی (خراسان رضوی)، کنترل پوشش گلخانه‌ها و بستن دریچه‌ها جهت جلوگیری از نفوذ سرما، عدم‌هرس درختان باغی، کاهش دور آبیاری درختان خزان‌شونده با توجه به افت دما، سرزنی بوته‌های سیب‌زمینی جهت جلوگیری از خطر سرمازدگی احتمالی، تسریع در کشت کلزا در مناطق سردسیر، تغذیه زمستانه در کندوهای زنبور عسل، تأمین سوخت و سرویس و راه‌اندازی وسایل حرارتی و کنترل دما و رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها با توجه به کاهش محسوس دما، محافظت از تأسیسات و سیستم‌های آبیاری تحت‌فشار با توجه به پایین بودن دمای سطح زمین، مصرف کود‌های اسیدآمینه و پتاسه و ترکیبات بُر و روی به‌صورت غیرمستقیم در بالای تاج درختان جهت مقاوم‌سازی درختان به سرما، تداوم افزایش رطوبت در مزارع و باغات با هدف تعدیل دمای محیط از طریق انجام آبیاری خارج از نوبت و استفاده از جیره غذایی پرانرژی برای دام و طیور.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *